De 20:00 a 21:00
De 21:00 a 23:00
Imatge del salt inicial als Pavellons del Club | Guillem Llorens Imatge del salt inicial als Pavellons del Club | Guillem Llorens
26.04.2023 16:29

El CNS Bàsquet s'allunya de la tercera posició després de perdre contra l'Espanyol

El sènior masculí del Club Natació Sabadell ha dit pràcticament adeu a la tercera plaça de la Copa Catalunya després de perdre a casa (68-74) a la pròrroga davant l'Espanyol, principal rival per l'objectiu. Un mal temps extra en què els de Jonathan Ramírez van encaixar un parcial de 7-13 va tirar per terra la bona actuació durant els 40 minuts de temps reglamentari. De fet, van ser superiors tot el partit excepte el tercer període on el parcial va ser de 12-25 en contra. Álvaro Bello, amb 18 punts, va ser el màxim anotador.

En una hipotètica victòria, els nedadors s'haurien situat empatats en la tercera posició amb l'Espanyol. Gràcies a aquest triomf, el conjunt blanc-i-blau és tercer amb un balanç de 17-6. El Natació Sabadell és qui el segueix amb 15-8. La diferència de dues victòries quan falten tres jornades fa que les aspiracions d'aconseguir la tercera plaça sigui molt complicada per als de Ramírez. La lliga s'atura ara i tornarà el primer cap de setmana de maig.