De 07:00 a 08:00
Amunt el teló (R)
De 08:00 a 09:00
No Preguntis
El Martorell de l'ex del Club Ferran Ruiz (a l'esquerre abraçant un company) és el segon classificat | Roger Benet El Martorell de l'ex del Club Ferran Ruiz (a l'esquerre abraçant un company) és el segon classificat | Roger Benet
18.01.2022 12:35

El CNS futbol sala cedeix contra el Martorell i encadena cinc jornades sense guanyar

Un punt dels últims 15 i sense victòria des del derbi contra l'Amics del Pou Insercad. L'espiral negativa de resultats del Club Natació Sabadell continua creixent i ni les millores en les sensacions de joc estan servint per liquidar-la. Contra el Sala 5 Martorell, la imatge dels de Borja Burgos va tornar a ser competitiva en molts moments, però l'efectivitat d'uns i altres va ser determinant (2-7). Desaprofitant bones opcions d'avançar-se en el marcador, al final els del Baix Llobregat, segons a la classificació del grup 3 de Segona B, no van perdonar i van exhibir-se de cara a porteria. Al descans, amb el 0-5, el duel estava vist per sentència.

Encetada ja la segona volta, el Natació Sabadell és a només tres punts de la zona de descens. Preocupant, però res a veure amb el panorama de l'Amics del Pou. Els d'Els Merinals, que competeixen des de fa unes setmanes amb la plantilla que integrava el Sant Quirze (Segona Catalana), no van tenir opcions contra el filial d'Industrias (7-0) i segueixen cuers del grup.

El millor situat dels tres conjunts sabadellencs, i això que té dos partits pendents, és el Futsal Pia (novè, 20 punts). Els de Pedro Donoso, que no jugaven des del passat 11 de desembre entre brots de covid i Nadal, van esgarrapar un punt d'or a la pista d'un aspirant a l'ascens com és el Gasifred Ibiza (3-3). Mirant el got mig buit, els escolapis van poder obtenir un premi més suculent tenint en compte que van arribar a guanyar 0-2 a l'inici de l'enfrontament i 2-3 ben entrada la segona meitat. Però d'altra banda, els eivissencs van errar un doble penal a 18 segons del final. I, a més, la Pia va aguantar el ritme físic malgrat el llarg període de temps sense competir, les dificultats per entrenar-se per la covid i el viatge a les Illes.

"La derrota és àmplia, però la imatge no ha estat dolenta. Ha faltat contundència i al principi hem fallat ocasions molt clares. Si ens haguéssim avançat, hauria canviat el partit"

Borja Burgos, tècnic del Club

"Tot el que sigui ajudar l'equip en gols és d'agrair. Sabíem que imposarien un alt ritme i el cos tècnic va preparar molt bé el partit, fent rotacions molt ràpides, i vam aguantar bé els 40 minuts"

Carlos Povedano, jugador del Futsal Pia

El Grups Arrahona, ancorat a l'últim lloc

I a Tercera Nacional, el Grups Arrahona va desaprofitar una ocasió d'or per retrobar-se amb el triomf. Rebien al Pavelló del Nord, els taronja, a un rival directe per la salvació com és el Sant Joan de Vilassar i no van passar de l'empat (7-7) en un duel en què els de Manel Muñoz guanyaven 7-4 a 10 minuts del final. Dissabte (18h), en el mateix escenari, nova 'final' per al Grups Arrahona contra l'antepenúltim, el Xarxa Horta.