Parlem d'Òpera (R)
De 11:00 a 12:00
L'Espia de Mahler (R)
De 12:00 a 14:00
El CNS futbol sala es va imposar 6-4 a Les Corts El Club ha guanyat els dos últims partits al Pavelló Nord | CNS FS
27.02.2024 10:41

El CNS futbol sala confirma la seva recuperació i torna a avançar la Pia

La ratxa de set derrotes seguides que va arrossegar el Natació Sabadell ha quedat oblidada. La recuperació dels nedadors és una realitat amb l'últim triomf (6-4) contra Les Corts i l'equip de Pau Machado ha sumat set punts dels darrers nou. Un dels artífexs de la remuntada va ser Luis García, autor d'un hat-trick, però en clau col·lectiva, el Club va saber resoldre a la perfecció l'enfrontament en el tram final de partit.

Amb el triomf contra Les Corts, els de Machado són ara novens de la Segona B amb 31 punts i han tornat a passar per davant de l'Escola Pia, que va caure a casa (1-2) davant el segon classificat, el Mataró. Els escolapis, per molts moments, van tenir contra les cordes els maresmencs i es van arribar a avançar en el marcador amb un gol de Dani Loinaz. Al final, però, els tres punts van marxar del carrer Garcilaso.

És tot just la segona derrota del 2024 de la Pia i les dues han estat per la mínima i a casa davant rivals de la zona alta: Barceloneta i l'esmentat Mataró. Tant la Pia com el Club, doncs, continuaran una setmana més a la zona tranquil·la de la classificació, lluny tant de la zona alta com la baixa. En la pròxima jornada, els dos juguen fora: els escolapis a Canet de Mar i els nedadors a la pista del Bellsport L'Hospitalet (dissabte, 18h).

Vaig patir una lesió i vaig forçar per estar contra la Pia, però quan forces té conseqüències. Sí que, de cara a porteria, estic tenint facilitat. Soc un jugador competitiu i treballador i al final tot ve"

Luis García, jugador del Club

"La sensació és que en molts moments vam ser superiors. El seu porter va estar molt bé i aquesta va ser la diferència perquè vam atacar gran part del partit i no vam saber marcar en algunes ocasions clares"