El Món és digital (R)
El tècnic Pau Machado, en una imatge del derbi contra la Pia | Roger Benet El tècnic Pau Machado, en una imatge del derbi contra la Pia | Roger Benet
12.12.2023 11:24

El CNS futbol sala perd contra un equip de la zona baixa abans de rebre el líder

Petit pas enrere el que ha fet el Natació Sabadell aquesta setmana. Després de meravellar en el derbi contra el Futsal Pia, els de Pau Machado es van veure sorpresos per un equip de la zona baixa de Segona B, l'Almonacid, per acabar consumant la segona derrota de la temporada en lliga (7-5).

Com és habitual en els desplaçaments fora de Catalunya, ja es preveia que no seria un partit fàcil per als nedadors en la seva visita a terres aragoneses. Per contra, la cosa no va poder començar millor per al Club, que en un tancar i obrir d'ulls es va veure amb 0-2 a favor amb un doblet d'Álex Llamas i, en aquest inici boig, el marcador reflectia un 1-3 al minut 4 i així es va mantenir fins al descans.

A la represa, entre la fe dels locals i un cúmul de circumstàncies adverses per als interessos del Natació Sabadell, com l'expulsió de Pep Costajussà, es va forjar una decebedora derrota que deixa l'equip de Machado quart classificat, marcant la zona play-off. Dissabte, penúltim partit del 2023 contra el líder, La Nucía, que passa per un petit sotrac de resultats i en el seu darrer compromís va empatar (3-3) a la pista de l'Escola Pia en el partit avançat de la dotzena jornada.

"Ho vam veure molt fàcil al principi, però la segona rotació no vam entrar bé i els vam ficar en el partit. No guanyar és com que no va servir haver-nos endut el derbi..."

Marc Hermosel, autor de dos gols

Derbi a la Copa Catalunya

Paral·lelament, aquest dimarts comença la segona ronda de la Copa Catalunya per als equips de la ciutat i hi ha derbi al Col·legi Sant Francesc entre els Franciscans i el Grups Arrahona-Nou Escorial (20:45h). L'Arrahona entra en escena a la competició en aquesta eliminatòria pel fet de militar a Divisió d'Honor Catalana, mentre que els avui locals, que juguen tres categories per sota, venen d'eliminar el Futbol Sala Sabadell Femení. La resta de partits dels equips sabadellencs encara tenen data pendent de confirmar.