De 19:30 a 20:00
El Món es digital
El Pavelló Nord va gaudir d'una bona assistència per veure l'anada de l'eliminatòria | Sergi Park El Pavelló Nord va gaudir d'una bona assistència per veure l'anada de l'eliminatòria | Sergi Park
14.05.2023 15:14

El CNS futbol sala perd el primer combat i haurà de remuntar dos gols a Eivissa (2-4)

De la remuntada... a la 'contraremuntada'. El Natació Sabadell ho tindrà ben complicat per accedir a la segona ronda del play-off d'ascens a Segona després de caure (2-4) al Pavelló Nord contra la UD Ibiza Gasifred. Un duel, el de l'anada de la primera eliminatòria, en què els d'Adri Sánchez van ser capaços de sobreposar-se al gol inicial rival, però a la segona part els balears van tornar a capgirar el marcador per marxar cap a casa seva amb un avantatge molt favorable.

Per ocasions, el resultat podria haver estat pitjor, però les grans intervencions del porter del Club, Adri Toledano, van impedir acabar amb una renda més desfavorable. Dit això, el guió del partit també podria haver estat un altre. D'entrada, perquè el gol inicial del Gasifred van servir per esperonar els nedadors, que en un tancar i obrir d'ulls, ja manaven en el marcador gràcies als gols de Quim Gassó, amb una espectacular definició, i d'Adrià Termens. La reacció rival, però, també va ser instantània, aprofitant una pèrdua del mateix Termens.

Amb 2-2 es va arribar al descans, fins que al 27', l'Ibiza es va tornar a posar per davant. De polèmica tampoc en va faltar, especialment en una jugada en què Marc Hermosel, que marxava sol per encara porteria, va rebre una clara falta que els àrbitres no van assenyalar. Del contraatac eivissenc arribaria la parada més espectacular d'un Toledano que res va poder fer, a dos minuts del final, per impedir el 2-4 definitiu. Amb aquest desavantatge viatjarà el Club a les Illes Balears aquest dissabte, amb l'obligació de fer, com a mínim, tres gols més que el rival. En cas que l'eliminatòria acabés igualada després de la tornada i la corresponent pròrroga, seria l'Ibiza qui passaria de ronda pel fet d'haver quedat millor classificat durant la fase regular.