De 13:00 a 14:00
Hotel Suís
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Imarge d'arxiu d'un partit dels creualtencs | Jordi Vilas Imarge d'arxiu d'un partit dels creualtencs | Jordi Vilas
15.11.2021 12:31

El Creu Alta Sabadell desaprofita una ocasió d'or per estrenar-se en el derbi contra el Terrassa

El Creu Alta Sabadell Handbol va fregar la primera victòria del curs a Primera Nacional, però es va escapar en l'últim moment. Arribaven els arlequinats a la vuitena jornada de lliga al derbi contra l'Handbol Terrassa sense haver obert el caseller i amb un currículum de derrotes amb marcadors amplis, però els de Ramon Salmurri van ser capaços de sobreposar-se a la desfeta de la setmana passa contra l'OAR Gràcia i van estar a punt de sortir vencedors (24-26).

Una derrota esperançadora perquè és la primera en la qual els creualtencs realment van tenir opcions de guanyar en el tram final, però alhora, es va desaprofitar una ocasió d'or. Perquè, després d'"una primera part somiada", el Sabadell marxava a vestidors cinc amunt. La represa va ser fatal, els egarencs es van tornar a ficar en el partit i el desenllaç va acabar caient del costat dels visitants. No va poder ser, però aquest cap de setmana ha de ser la bona amb la visita a la pista del penúltim, el Sant Martí Adrianenc.

"S'ha notat molt el fet de poder comptar amb més efectius. Estem entrenant molt bé i creiem que aquesta és la línia, acabarem donant alguna sorpresa segur"

"Va ser una primera part somiada, ens sortien moltes coses i vam jugar molt bé. Però vam tenir un parcial dolent en començar la segona part i el final va ser a cara o creu"

Jordi Pujolà, jugador del Creu Alta Sabadell

Primer triomf forà de l'OAR Gràcia

No va poder obrir la llauna el Creu Alta Sabadell, però si que ho va aconseguir a domicili l'OAR Gràcia, on encara no havia puntuat. La bipolaritat casa-fora (plena de victòries al carrer Boccaccio) es va posar fi en un escenari dels complicats, a la pista de La Salle Montcada (32-34). I, a més, amb un final èpic. A quatre minuts perquè sonés la botzina, els verd-i-blancs perdien de tres, però les dianes de Tonchi Vázquez i Bernat Correro (els màxims golejadors de l'equip) van capgirar el marcador amb un brutal parcial.

Clau també va ser Pau Hernández a la porteria, qui a més va haver d'assumir tota la responsabilitat sota pals. A la lesió de Carles Bonàs, que fa uns dies ja va passar pel quiròfan exitosament després de fracturar-se la tíbia i el peroné, s'hi ha afegit la de Joan León, qui en tindrà per a unes quatre setmanes.

"Estava jo sol a la porteria i al final del partit vaig aconseguir aturar el seu últim atac. Va ser entusiasmant per a nosaltres"

"Dijous es va lesionar el Joan, amb un esquinç de genoll, i estarà fora quatre setmanes. Haurà de pujar un porter del filial per als pròxims partits"