De 11:00 a 13:00
Els creualtencs no van poder superar al Banyoles | Jordi Vilas Els creualtencs no van poder superar al Banyoles | Jordi Vilas
11.10.2017 16:53

El Creu Alta Sabadell Handbol ensopega amb el Banyoles a la Lliga Catalana

Els creualtencs visitaven una de les pistes més complicades de la categoria, la del Banyoles, i no van poder fer res per evitar la derrota (27-20), sumant la primera derrota de la temporada. Els d'Isra Damont ja van arribar als minuts finals de la primera part per sota del marcador, i els va ser impossible remuntar a la segona part. El tècnic del Sabadell Handbol admet que "anotant 20 gols és difícil guanyar", i afegeix que "ho vam intentar tot, als minuts finals ens ho vam jugar tot a una carta, però no va sortir. No els puc retreure res als meus jugadors", ha manifestat. La derrota, però, no ha d'encendre les alarmes de l'equip, ja que el Banyoles és l'actual segon classificat de la lliga, empatat a punts amb el primer. "Banyoles és sempre difícil, pot entrar en la normalitat d'aquesta temporada perdre aquest partit, però encara queda lliga per millorar els resultats", ha confessat l'entrenador.

De totes maneres, la lliga no s'atura, i aquest cap de setmana el Creu Alta torna a la competició, ho farà rebent el Manyanet, que té quatre punts a la classificació, només un més que els sabadellencs. Per tot plegat, s'espera un partit igualat, i que el fet de jugar de local pot desnivellar-lo. "Ells han començat molt bé, porten una bona dinàmica, però hem d'aprofitar el fet de jugar a casa. A més, no podem encadenar una segona derrota consecutiva", ha remarcat Damont. Aquest partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Catalana d'handbol entre CA Sabadell Handbol i HC Manyanet es disputa diumenge, a Cal Balsach, a partir de tres quarts de set de la tarda.