De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
De 19:30 a 20:00
De moment ni cinc
És la sisena victòria de la temporada dels arlequinats | CASH És la sisena victòria de la temporada dels arlequinats | CASH
05.12.2018 16:50

El Creu Alta Sabadell Handbol es consolida a la zona noble de la Lliga Catalana

El Creu Alta Sabadell Handbol ha guanyat (37-29) el partit avançat de l'onzena jornada de la Lliga Catalana davant el Balonmano Granollers 'C'. Els arlequinats acumulen nou partits en els quals només han caigut en una ocasió, fet que els consolida en el tercer lloc a la classificació. El conjunt de Sergi Cifré està a tan sols tres punts del líder i a dos del segon classificat després de sumar el sisè triomf de la temporada. "Està sent molt divertit i mai ho hauríem dit. El projecte estava més enfocat a la formació i ens estem veient competint", admet el jugador local Isidre Campanya. El duel davant el Granollers 'C' va ser espectacular. La igualtat va ser la protagonista durant tot el partit. Tots dos equips van mantenir una renda d'un o dos gols durant gran part del temps. La màxima diferència va ser de tres gols en el segon parcial de la primera part.

Isidre Campanya va ser el màxim golejador dels locals. El central arlequinat va fer 10 dels 37 gols de l'equip. Creu Alta i Granollers van marxar al descans amb empat a 13. La segona meitat es va mantenir igualada. Les diferències van continuar sent mínimes i no va ser fins al final del partit quan el Creu Alta Sabadell Handbol va aconseguir trencar el duel. A cinc minuts del xiulet definitiu, el marcador reflectia un 31-28 favorable als arlequinats. En aquests instants finals, el Granollers 'C' només va ser capaç de fer un gol més, fet que els sabadellencs van aprofitar. El conjunt de Sergi Cifré va fer sis gols que van materialitzar el triomf. Els jugadors gaudiran ara d'uns dies de descans abans de l'esperat derbi de la pròxima setmana davant el Club Handbol Terrassa. "Ara no volem perdre cap partit. No som favorits, però ens veiem amb ganes de plantar cara", conclou Campanya.