De 07:00 a 09:00
Temps mort del Creu Alta a la pista del Parets Temps mort del Creu Alta a la pista del Parets | Creu Alta Sabadell Handbol
27.09.2017 14:18

El Creu Alta Sabadell segueix la tònica de la temporada anterior i debuta amb triomf a la Lliga Catalana

El Creu Alta Sabadell Handbol va acabar la temporada passada en una gran dinàmica, cinquè a la Lliga Catalana i sent semifinalista de la Copa. L'equip arlequinat ha patit canvis durant l'estiu però manté el bloc i la dinàmica positiva de l'any anterior. Dissabte els d'Isra Damont van debutar amb una victòria (25-31) a la pista de l'Handbol Parets. Una victòria important i que es va basar en una gran segona part. “Vam començar molt bé però abans del descans vam desconnectar i vam marxar als vestidors dos gols a sota. A la segona part vam estar molt bé i mica en mica li vam donar la volta al marcador”, ha afirmat el tècnic del Creu Alta Sabadell Handbol. Un Isra Damont que s'ha mostrat satisfet per aquest triomf i perquè l'equip segueix amb la mateixa filosofia dels últims anys. “Sempre busquem córrer i tenir més atacs que el rival ja que som un equip golejador i això ens ajuda”, ha admès l'entrenador arlequinat.

Després d'aquest bon inici de la Lliga Catalana d'handbol, el Creu Alta Sabadell vol donar la primera alegria a la seva afició. Dissabte (18.45 h), els arlequinats rebran a casa a l'Handbol Calella. Un equip que ha pujat a Lliga aquest any però que a la primera jornada va donar mostres del seu potencial. “És un rival molt complicat. Ja ens va costar superar-los a Primera Catalana i ara s'han reforçat. Crec que estaran a la zona alta de la classificació”, ha afirmat el tècnic dels creualtencs. L'objectiu és seguir guanyant partits i apropar-se a la permanència que és el principal objectiu per aquesta temporada tot i que no renunciaran a res. Derrotar als maresmencs no serà fàcil ja que venen amb inèrcia guanyadora de l'any passat. “Tenen molta il·lusió i estan molt ben entrenats. Serà un partit molt complicat”, ha afirmat Isra Damont.