Tribuna Preferent (R)
Judith Forca, en una imatge d'arxiu contra el Terrassa | FCN Judith Forca, en una imatge d'arxiu contra el Terrassa | FCN
12.11.2021 12:12

El derbi a Terrassa, últim compromís de lliga de l'Astralpool abans de l'estrena a l'Eurolliga

L'Astralpool Natació Sabadelldemà (18h) l'últim compromís a la Divisió d'Honor femenina abans de l'estrena de dijous de la setmana que ve a l'Eurolliga. I no estem parlant d'un partit qualsevol perquè les de David Palma disputen el derbi a la piscina del Club Natació Terrassa. Un duel de rivalitat contra un bon grapat d'ex del Club —Olga Domènech, Pili Peña, Bea Ortiz o Paula Leitón— i que arriba en un moment idoni per a tots dos equips. L'Astralpool és segon amb cinc victòries en cinc jornades i un partit menys que el també invicte Mataró, mentre que les egarenques són quartes amb una única derrota per la mínima contra les del Maresme.

Pensant en el rodatge de cara a aquesta cita europea de Porto on el pentacampió es veurà les cares amb l'Ethnikos grec, l'Olympia Košice eslovac, l'Orizzonte italià i el Pacense, l'amfitrió, l'Astralpool ja haurà jugat dues vegades contra el Mataró i una més contra el Mediterrani, el Sant Andreu i ara el Terrassa. Una preparació gairebé òptima, tenint també en compte que la nord-americana Maggie Steffens ja va gaudir dels seus primers minuts en l'últim partit de lliga contra les andreuenques. L'equip terrassenc, per cert, debutarà per primera vegada en la seva història a Europa jugant la seva lligueta de l'Eurolliga a Atenes.

"Amb això estic molt content perquè són partits que et donen to i no passa com passava abans, que arribaves a la primera fase i havies guanyat a tots els rivals nacionals de set o vuit gols, i feia respecte perquè no tenies l'equip mesurat"

David Palma, tècnic de l'Astralpool

El masculí, contra el 'Medi'

I una estona abans (12:45h), el masculí torna a l'acció a la Divisió d'Honor després de l'agònica classificació de dimecres per a les semifinals de l'Euro Cup amb els 34 llançaments a la tanda de penals. Després de la 'pallissa' de les últimes hores tornant en autocar des de Savona, els de Quim Colet s'han de recuperar a temps per rebre a Can Llong el Club Esportiu Mediterrani, quart classificat amb quatre punts menys que l'Astralpool, qui aspira a sumar la sisena victòria en set partits i seguir el ritme al capdavant de l'Atlètic-Barceloneta i el Barcelona.