En directe: De 20:00 a 21:00
De 21:00 a 23:00
De 23:00 a 23:59
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
Imatge d'un partit anterior a domicili de l'OAR Gràcia | OAR Gràcia Imatge d'un partit anterior a domicili de l'OAR Gràcia | OAR Gràcia
23.11.2021 14:48

El femení de l'OAR Gràcia es col·lapsa i desaprofita una gran ocasió a la pista del Sant Vicenç

L'OAR Gràcia femení va fregar amb els dits la quarta victòria consecutiva i haver donat un (altre) cop sobre la taula contra un rival de la part alta de la classificació de Plata. De fet, les verd-i-blanques van arribar a manar de cinc a la pista del Sant Vicenç i, a 12 minuts del final, el marcador era d'empat (22-22), però el desenllaç va ser un autèntic malson. Les de Carol Carmona ja no van tornar a veure porteria i van acabar caient de sis (28-22). En cas d'haver guanyat, les gracienques haurien igualat a les del Baix Llobregat a la taula. Amb la derrota, baixen una posició i són sisenes abans de rebre dissabte el Castellón, que se situa un lloc per sobre de l'OAR amb dos punts més.

"Vam deixar de jugar a la segona part el que havíem estat entrenant. El canvi de la seva defensa i la frustració nostra va fer que no marquéssim"

Irene Garcia, capitana de l'OAR Gràcia

Dani Peiró va marcar 10 gols a la segona meitat | OAR Gràcia - Èric Altimis

Triomf patit del masculí

El guió de l'OAR Gràcia masculí va ser el contrari: mal inici i bon final. Els de Cesc Borrell van remuntar sis gols de desavantatge a la segona meitat contra el Terrassa per acabar retenint una victòria a més a casa (35-32). Continua la trajectòria impecable al carrer Boccaccio i el conjunt gracienc es consolida a la zona alta de la classificació de la Primera Nacional. Dissabte, a Sant Joan Despí, l'OAR tindrà una gran oportunitat d'apropar-se una mica més als llocs que donen dret a jugar les fases d'ascens.

"Últimament no trobem la manera d'arrencar bé, però per sort hem sabut donar-li la volta i estem contents. Si al principi no surten bé les coses, ens hem d'animar i remar junts per poder treure la victòria"

Dani Peiró, jugador de l'OAR Gràcia

0 punts de 18 per al Creu Alta Sabadell | CASHandbol

El Creu Alta Sabadell perd un altre duel directe

S'enfrontaven a La Verneda el penúltim Sant Martí Adrianenc contra el cuer Creu Alta Sabadell... i l'enfrontament se'l va endur el rival dels arlequinats de forma clara (40-26). Fins a gairebé al descans el partit va estar equilibrat, però la història es va repetir: mals minuts dels de Ramon Salmurri que van fer que s'obrís un forat massa gran d'arreglar. Després de nou jornades, els creualtencs encara no han pogut estrenar el caseller i es despengen a quatre punts dels seus principals competidors per la salvació.

"El resultat se'n va anar més del compte, però per sensacions, no va ser el cop més dur. A la segona part vam tenir els problemes que hem anat tenint, però la primera va ser de les millors que hem fet"