El CNS femení, nou líder de la Primera Nacional de Voleibol | @handbolbordils El CNS femení, nou líder de la Primera Nacional de Voleibol | @handbolbordils
18.11.2020 19:17

El femení de vòlei del CNS, nou líder de Primera Nacional i encara invicte

Tant l’equip femení com el masculí de voleibol del Club Natació Sabadell segueixen el seu pas invictes pels respectius grups de la Primera Nacional.

El femení s’ha col·locat actualment com a líder després de vèncer aquest passat cap de setmana a la pista del CH Bordils per 1-3 (21-25 / 25-17 / 20-25 / 17-25) i que el Voleibol Sant Just caigués a Mallorca per 1-3. L’equip d’Hugo Gotuzzo, a més, ha derrotat ja a dos dels equips (CV Sant Cugat 3-2 actual segon classificat i Bordils quart) que es troben a la part de dalt de la classificació.

Nerea Montori, jugadora del club, ha atorgat la posició actual a la bona relació que hi ha dins del vestuari. “Aquesta temporada està superant totes les nostres expectatives. Hi ha molt bona relació a l’equip, estem molt compenetrades a l’hora de treballar, anem totes a una i això està per sobre del joc individual. En una temporada tan complicada com aquesta, la bona relació dins l’equip ens està afectant molt positivament”, ha confessat a l’Hotel Suís.

El masculí, encara amb un partit menys, és segon només darrere del CV Roquetes. Els nedadors, seguint la seva dinàmica, no van cedir cap set aquest cap de setmana a la pista de l’AE Aula i van tornar amb un marcador de 0-3 (16-25 / 17-25 / 22-25) a Sabadell. Els de Jordi Fernández, només han perdut un set en les cinc jornades que han disputat. “L’equip està molt centrat i està per la feina, sap que no podem cedir punts fàcils perquè al final són els que acaben decidint si volem estar a la part de dalt”, deia, satisfet, el tècnic després del partit.

El partit davant l’AE Aula va permetre al tècnic del Club donar rotació a la plantilla i alguns minuts als juvenils: “Això va bé perquè si en algun moment de la temporada necessitem algun juvenil, han de tenir ritme de joc. A més permet que tinguin sensació de partit ja que ara mateix no poden entrenar”.

La pròxima jornada, l’equip femení rebrà dissabte al sisè classificat, el Ramon Soler CEVLH de L’Hospitalet al Pavelló Sud (18h). El rival del Club porta dos partits menys respecte als altres equips i fins ara només ha perdut un partit. En el seu cas, el masculí també jugarà dissabte dues hores abans (16h) davant l’AE Volei Manresa, a priori, partit fàcil pels nedadors ja que actualment són els desens classificats i només han guanyat un partit. Tots dos tractaran de prolongar, com fins ara, les seves bones dinàmiques.