De 20:00 a 21:00
Parlem d'Òpera
De 21:00 a 22:00
La Llanterna màgica
El Femisport vol refer-se de la dura derrota contra el Viaxes Amarelle davant el Poio | @cfsfemisport El Femisport vol refer-se de la dura derrota contra el Viaxes Amarelle davant el Poio | @cfsfemisport
04.12.2018 12:02

El Femisport-AP Nou Escorial és cuer en solitari després de perdre contra el Viaxes Amarelle

El Femisport-Nou Escorial ha deixat escapar una gran oportunitat de sumar els seus tres primers punts a Primera Divisió Nacional després de caure contra el Viaxes Amarelle (1-3) al Pavelló Nord, en la desena jornada de lliga. El conjunt gallec era l'altre equip de la competició que tampoc havia puntuat aquest curs. Per tant es tractava d'un rival directe en la lluita per aconseguir una permanència que ara es complica molt després d'aquesta darrera ensopegada. Ara bé, les quadribarrades van quallar un gran primer temps contra les gallegues i van marxar al descans guanyant 1 a 0. "La veritat és que no tinc paraules. Hem tingut moltes ocasions en la primera part, on l'Amarelle no ha aparegut. Hem tornat a encaixar dos gols innocents i després ens costa molt remuntar. Seguim immersos en la dinàmica de la derrota", ha admès Fernando Castejón, que debutava oficialment com a primer entrenador a la banqueta del Femisport-Nou Escorial. Però a la represa, el club de la Corunya va portar a terme una gran defensa i va marcar els seus tres gols del triomf. A nou minuts pel final, les gallegues van aconseguir l'empat, i dos gols més, l'últim d'ells a poc menys de cinc minuts per la finalització del duel, van sentenciar el compromís. Castejón destaca que la mala sort i sobretot la falta d'encert va deixar el seu equip a mig camí de la primera victòria de la temporada: "El segon gol ens ha trencat. Ha tocat en l'espatlla d'una jugadora nostra. Hem encaixat molts gols d'aquesta manera tan difícil. Ara bé no podem fallar tant de cara a porteria".

El tècnic local assegura que han de fer-ho tot perfecte si volen sumar la primera victòria en l'estrena a la nova categoria: "Hem dominat tres quarts de partit. Són detalls que hem de tenir en compte perquè estem a Primera Divisió i hem d'afinar-ho tot”. Després d'aquesta derrota tan dura, les quadribarrades tanquen en solitari la taula de classificació i se situen a tres punts del Guadalcacín, que és qui ara marca la permanència. Cal recordar que les d'Els Merinals tenen un partit menys que el conjunt gadità, ja que tenen pendent disputar el seu duel contra el Poio Pescamar, corresponent a la segona jornada de lliga. Aquest matx ajornat es juga el pròxim a Sabadell. "Havíem aixecat la feina a tàcticament. Ara només tinc dos o tres dies per aixecar l'ànim de l'equip, ja que el principal problema és psicològic", explica Castejón. El Poio arriba a la cita novè a la lliga, amb 15 punts.

Escolteu les declaracions de Fernando Castejón, entrenador del Femisport.