De 07:00 a 09:00
El Femisport només suma un punt després de 12 jornades | Pau Vituri El Femisport només suma un punt després de 12 jornades | Pau Vituri
18.12.2018 11:08

El Femisport torna a caure pagant el poc encert golejador

El Femisport-Amics del Pou Nou Escorial no aixeca el vol a la Primera Divisió femenina de futbol sala. Per onzena vegada en 12 jornades, el conjunt de Fernando Castejón va tornar a caure (1-4) en la visita del Móstoles al Pavelló del Nord. El partit va ser molt físic i les quadribarrades, amb pocs efectius, no van poder aturar les madrilenyes. "Els va sortir tot bé i ens va agafar en un dia amb tres baixes", explica Castejón. El poc encert de les jugadores de cara a porteria està sent un dels factors que estan frenant l'enlairament de l'equip. Castejón ho troba molt a faltar: “Estem competint bé amb equips de la part alta, però ens falta arribar i ficar-la a la porteria”. El Femisport seguirà, una jornada més, cuer amb un sol punt abans de visitar aquest cap de setmana el rival que se situa just per sobre a la taula, el Guadalcacín.

Derrota del FS Sabadell Femení

D'altra banda, a la Segona Divisió, mala jornada pel FS Sabadell Femení-Clínica Dental Navarro. El combinat de Marc Muñoz va sumar la cinquena derrota consecutiva davant l'Hospitalet (4-3). Tot i completar una bona actuació, el rival de les arlequinades va aconseguir plantar-se amb un 2-0 gràcies a dos gols en dues jugades aïllades que van deixar el triomf encaminat. El FS Sabadell Femení va completar una bona segona part i va aconseguir empatar a tres, però a falta d'un minut, en una jugada desafortunada, l'Hospitalet va fer el gol definitiu. Muñoz apunta que aquest fet s'ha repetit durant les últimes setmanes: “En tres o quatre jornades hem perdut punts en els últims minuts i costa aixecar-se d'aquestes derrotes”. El conjunt arlequinat veu oberta una escletxa de set punts amb els rivals que té per sobre. Ara mateix són dotzenes amb set punts abans de rebre el Feme Castellón.