Amunt el teló (R)
Imatge d'arxiu del Futbol Sala Sabadell Femení | FS Sabadell F Imatge d'arxiu del Futbol Sala Sabadell Femení | FS Sabadell F
19.03.2024 12:14

El FS Sabadell Femení continua liderant la Divisió d'Honor amb mà de ferro

Nova victòria del Futbol Sala Sabadell Femení, però això sí, molt més ajustada del que podia semblar en un primer moment. En arribar al descans, el resultat contra el cuer de la Divisió d'Honor, el Morell, era d’empat sense gols i al final, un 3-0 que s’explica per la quantitat d’ocasions fallades per les creualtenques. Pel que fa a la classificació de la lliga, i com a resum significatiu, les arlequinades continuen liderant la taula amb sis punts més que Les Glòries i nou més que el Linyola, que té un partit pendent. L'ascens, doncs, és una mica més a prop.

Aquests dies previs a la Setmana Santa ja comencen a haver-hi competicions que s’aturen, però no és el cas de la Divisió d’Honor Catalana. Diumenge (10:30h), el Futbol Sala Sabadell Femení visitarà la pista del cinquè: l’Aliança Mataró.

"Ho vam donar tot. Acostumem a no deixar-nos res guardat a cada partit. El problema està en el fet que no vam ficar les moltíssimes ocasions que vam generar"

Xavi Muñoz, entrenador del FS Sabadell Femení

Victòries de Club i Pia a Segona B

A la Segona B masculina, jornada positiva per a Club Natació Sabadell i Escola Pia. Els nedadors van guanyar (1-3) a la pista del Picassent, el cinquè classificat. Malgrat que el partit va començar amb males sensacions per als nedadors, ja que van arrencar perdent per 1-0 al minut 17 de partit, el Club va saber aprofitar les oportunitats i remuntar el partit. Actualment, els de Pau Machado són onzens amb 35 punts, dos llocs i un punt per sota de la Pia, novena amb 36 punts.

“Vam començar perdent, però en general estava sent un partit bastant seriós. Estàvem tenint ocasions els dos equips. Al final ens ho vam emportar perquè vam pujar el nivell de competitivitat”

Germán Escudero, jugador del CNS

I victòria també per a la Pia contra un rival directe de la zona mitjana de la taula. Els de Pedro Donoso van superar per la mínima (4-5) el Bellsport L’Hospitalet (dirigit per l'ex del Club i la Pia Borja Burgos). El partit va començar amb domini escolapi, aconseguint un avantatge de tres gols en el minut 10 de partit, però els riberencs van vendre cara la derrota. Ara, la Pia està empatada a punts amb el Bellsport. Estan a vuit del play-off i queden sis jornades per acabar el curs.

"L'Hospitalet és un equip agressiu a primera línia. Nosaltres prevèiem un partit complicat, però crec que vam saber competir millor que ells"