La Llanterna màgica (R)
De 17:30 a 19:30
Imatge d'un temps mort demanat per Xavi Muñoz | Pau Vituri Imatge d'un temps mort demanat per Xavi Muñoz | Pau Vituri
03.11.2021 12:13

El Futbol Sala Sabadell Femení ronda la primera victòria però encara no la lliga

Al Futbol Sala Sabadell Femení se li segueix resistint la primera victòria de la temporada en el seu retorn a la Segona Divisió del futbol sala estatal. En un partit molt similar al de la setmana anterior, les arlequinades van malbaratar novament dos gols d'avantatge en el tram final contra un rival directe a la classificació. Del 3-1 al 3-3 a Cal Balsach contra el Ripollet, venint del 2-4 al 4-4 de Mataró dies enrere

I això que les de Xavi Muñoz van signar estones d'intens domini. En una primera part ensopida pel que fa a ocasions, Amara va obrir la llauna culminant un contracop local. Just abans del descans, es va estar a punt de doblar l'avantatge. Les ripolletenques van empatar només començar el segon acte, però Zoè replicava en l'acció immediata. Ja amb les visitants jugant de cinc, Mar va situar el 3-1 des de la seva pròpia àrea, però en 30 segons desgraciats es va consumar l'empat del Ripollet. S'esfumava la possibilitat de guanyar, tot i tenir encara una gran ocasió a un minut per al final recuperant a mitja pista i perdonant a porteria buida.

Una galleda d'aigua freda i un punt amb un regust més agre que no pas dolç. La primera victòria està molt a prop, però encara no arriba després de sis jornades. El Futbol Sala Sabadell Femení és antepenúltim a la taula amb dos punts i diumenge (11h) completarà aquesta trilogia contra rivals de la part baixa visitant el filial de l'AD Sala Zaragoza, just per sobre a la classificació amb tres punts.

"Hem empatat i hem guanyat un punt. Si remuntes en els últims minuts te'n vas a casa content i no ha estat així, però Ripollet té un dels millors atacs de cinc de la categoria. No estic abatut perquè les meves noies ho han donat tot i hem merescut guanyar"

"Vam començar la categoria novelles i no competíem del tot bé, però ara l'equip és molt sòlid i genera moltes ocasions. Ens falta aquell punt de sort per saber tancar els partits"