De 19:30 a 20:00
El Món es digital
De 20:00 a 21:00
Parlem d'Òpera
Una acció d'un partit d'aquesta temporada | InterSala Promises Una acció d'un partit d'aquesta temporada | InterSala Promises
16.03.2022 16:10

El Futbol Sala Sabadell Femení surt del descens enmig d'un tram crucial del calendari

Després d'onze partits sense guanyar, el Futbol Sala Sabadell Femení va tornar al camí de la victòria derrotant el Mataró (2-1) a casa aquest passat cap de setmana. Amb la victòria, les arlequinades han començat la segona volta sumant cinc punts de quinze possibles, aconseguint quatre més que a l'inici de la lliga. Gràcies a això, les futbolistes de Xavi Muñoz han sortit del descens.

Però la classificació està ara més comprimida que mai i el triple empat entre el Mataró, el Ripollet i les sabadellenques deixarà, en principi, un únic equip salvat a Segona Divisió. Amb el següent equip de la taula a nou punts, molt haurien de canviar les coses perquè la dotzena plaça, que significaria la permanència, no se la juguin entre els cinc últims classificats. En clau arlequinada, el triomf en el duel directe contra el Mataró ha estat una injecció de moral després de dos empats amb gols encaixats als minuts finals contra l'Intersala i el Futbol Emotion

A més, el calendari deixa ara dos duels vitals pels interessos sabadellencs. Aquest cap de setmana, el Futbol Sala Sabadell Femení visita el Ripollet en un partit molt important a la zona baixa de la classificació. I el següent duel, que servirà per tancar el 'Tourmalet' de la zona baixa, serà a casa contra el Zaragoza. Per tant, les de Xavi Muñoz afronten dos partits crucials en la lluita per la permanència.

"Està sent una lliga molt intensa i ara estem en una posició de triple empat. Ara teníem partits importants contra equips de la zona alta i hem d'estar al 100%"

"La victòria contra el Mataró ens va donar l'espurna que necessitàvem. Portàvem moltes derrotes i hem començat la segona volta millorant les puntuacions"

"El partit contra el Ripollet és molt important. Elles tenen molta experiència en la categoria i ens toca anar a una pista molt difícil, però venim d'una remuntada emocional"

Laura Moreno, capitana del Futbol Sala Sabadell Femení

Desenllaç cruel pels homes de Pedro Donoso a la Copa Catalunya. En un partit igualat a la pista del Cerdanyola, els de Can Colapi van caure a la tanda de penals després de l'empat (4-4) durant el temps reglamentari. Els locals van igualar el marcador a pocs minuts pel final i van impedir que els doblets de Lenny Ramos i Carlos Povedano donessin la classificació als sabadellencs per la següent ronda als penals. Aquest dissabte, els escolapis juguen el derbi contra el Club Natació Sabadell.

"Després del descans, vam ser bastant superiors. És una llàstima que els dos cops que ens vam avançar al marcador, ens van empatar massa ràpid"

"La tanda de penals és una loteria i, malauradament, la va guanyar el Cerdanyola"

"Ara ens toca pensar en dissabte i anar a per totes per guanyar un derbi que no serà gens fàcil"