De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
De 19:30 a 20:00
El Món es digital
Acció del partit del Club a Calvià | ETB Calvià Acció del partit del Club a Calvià | ETB Calvià
22.11.2022 21:12

El Futsal Pia agafa aire i el Natació Sabadell surt del 'play-off' però amb un bon regust

L'Escola Pia respira una mica més tranquil·la amb la victòria del passat cap de setmana al carrer Garcilaso contra el Penya Esplugues (4-3). En el retorn d'homes importants com Arnau Graell o Carlos Povedano, els de Pedro Donoso van superar un conjunt, el del Baix Llobregat, que va començar el curs sent la revelació, però que ja acumula una dinàmica horrible amb cinc derrotes consecutives. Els escolapis, en canvi, van poder trencar amb la ratxa d'un punt dels últims nou en un duel en què sempre van anar per davant en el marcador tot i acabar amb l'ai al cor amb l'últim gol visitant a falta de 20 segons. La Pia segueix delimitant la permanència amb 11 punts, els mateixos que el Canet, en descens, que també va guanyar, però sobretot es retalla l'escletxa que hi havia amb els equips que estan per sobre. Ara, el Picassent o el mateix Penya Esplugues estan a dos punts i el Mataró, a tres.

"Érem conscients que era un partit clau i que havíem de guanyar sí o sí, i així ens el vam prendre, amb molta intensitat i confiança. Tot i ser un rival bastant complicat i posar-nos les coses difícils fins al final, ens vam endur la victòria i confiem que canviï la dinàmica"

Jordi Sardà, jugador de la Pia

Per la seva part, el Club Natació Sabadell ha caigut de la zona play-off, però pot donar per bo el punt aconseguit (3-3) a la pista del Calvià, un rival directe de la part alta. Després d'una aturada per goteres que va amenaçar amb dur el partit al pavelló del costat, els nedadors van haver d'igualar un 2-0 primer i després un 3-2, fent el 3-3 definitiu a poc més d'un minut per al final, obra de Pepe Font atacant amb porter-jugador. Fins i tot, tot seguit van tenir un parell d'ocasions que van acabar al pal. El Club —ahir guanyadors d'un amistós contra la selecció catalana sub-19 per 3-5— segueix amb aquests números molt remarcables fora de casa amb tres victòries i dos empats, un total d'11 punts de 15 possibles.

"Portem tres partits seguits començant 0-2. Ens falta un punt de concentració i d'intensitat en alguns minuts dels inicis de la primera i la segona part. Hem tret un set de nou i estem invictes a domicili, ningú s'ho esperava"

Pepe Font, jugador del Club

Aquest dissabte (18h), el Natació Sabadell tindrà un nou desplaçament de nivell a la pista del Bellsport, segon a dos punts de diferència, en el retorn d'Adri Sánchez a L'Hospitalet després de proclamar-se campió d'Espanya amb el juvenil. Per la seva part, la Pia també tindrà un duel directe a la part baixa (18:30h) a la pista d'un Barceloneta que és antepenúltim amb tres punts menys.