Connectats
De 19:00 a 20:00
Quimèric
De 20:00 a 21:00
Els escolapis han arribat a celebrar fins a 11 gols | Sergi Park Els escolapis han arribat a celebrar fins a 11 gols | Sergi Park
06.02.2022 15:46

El Futsal Pia allarga el seu dolç moment guanyant clarament el derbi contra l'Amics del Pou

Nou derbi sabadellenc a la Segona B de futbol sala, però aquest molt descafeïnat i sense gaire història. El Futsal Pia s'ha imposat de forma contundent (1-11) al cuer de la lliga, l'Amics del Pou, per demostrar que, ara mateix, pocs rivals poden frenar el seu dolç moment. Amb el triomf d'avui, són ja set jornades consecutives puntuant per als escolapis, amb un balanç de 19 punts dels darrers 21.

Res a veure, el duel d'avui, al de la primera volta. A l'Amics del Pou ja no hi ha ni rastre del segell Escorial que duia la signatura de Cintu Aranda (ara a les files del Grups Arrahona), i amb la seva sortida, tot ha canviat al club: plantilla, cos tècnic i fins i tot l'equipació, que ha passat de ser vermella a l'originària de l'entitat, la blanc-i-blava. I amb aquesta falta de picant, la Pia no s'ha deixat sorprendre al Pavelló del Nord. Un inspirat Jose Ruiz 'Peluca', autor de quatre gols (tres dels quals a la primera part), ha obert la llauna per començar a encarrilar l'enfrontament. Prou combativitat han donat els d'Els Merinals durant els primers 20 minuts, però el mateix 'Peluca', amb l'1-4 a poc per arribar al descans, ha posat en safata victòria.

A l'inici de la segona meitat és quan els de Pedro Donoso han rematat la feina. Un rere l'altre han anat entrant els gols, i entre Marc Navarro, Oriol Arderiu, Carlos Povedano... i especialment Arnau Graell, qui també ha vist porteria en quatre ocasions, han decantat definitivament el derbi cap a Can Colapi. Amb aquesta espectacular ratxa, la Pia ja té entre cella i cella colar-se a les places de Copa. Per contra, l'Amics del Pou continua cercant la primera victòria de la temporada, amb la permanència a una distància gairebé insalvable.

El Natació Sabadell no surt del perill

Els dos últims mesos han estat un autèntic malson per al Club Natació Sabadell. Des dels derbis contra Pia i Amics del Pou, els nedadors no coneixen la victòria i la permanència comença a perillar, i de veritat. Els de Borja Burgos, després de patir dos ajornaments per la pandèmia, reprenien la competició a casa contra el Manresa i tampoc van poder trencar l'espiral negativa de resultats. Amb el 3-6 encaixat, el balanç és d'un punt sumat dels últims 18 disputats, i el Club és quart per la cua amb aquests partits pendents per recuperar.