En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
L'Escola Pia aconsegueix el triomf un partit que van començar guanyant 6-0 | Pau Vituri L'Escola Pia aconsegueix el triomf un partit que van començar guanyant 6-0 | Pau Vituri
05.11.2019 11:20

El Futsal Pia enxampa a la classificació un Club Natació Sabadell afectat per les sancions

L'Escola Pia va guanyar el seu partit del cap de setmana per 6-3 a casa contra el Futbol Sala Ripollet. Tot i que els escolapis van posar-se ràpidament 6-0 al marcador, el partit no va ser plàcid pels sabadellencs, que van fer una gran actuació tant defensivament com ofensivament. A més, l'expulsió del porter visitant va provocar que el partit s'aturés durant uns minuts, però, també, va fer que la Pia hagués de defensar durant 15 minuts un atac de cinc per part dels ripolletencs, que van aconseguir maquillar el marcador. "Sabíem que ens desgastaríem molt en defensa perquè són 15 minuts, però hem robat pilotes, hem pogut marcar, ens han marcat... però la distància era ample i hem pogut obtenir una victòria còmoda", afirma Pedro Donoso, tècnic de l'Escola Pia. Els escolapis sumen 12 punts i se situen vuitens, una posició per davant del Club, tot i tenir els mateixos punts. La pròxima cita de la Pia serà dissabte (18h) a la pista del líder invicte de la categoria, L'Hospitalet Bellsport. Serà un duel d'altura abans d'afrontar el duel de Copa contra el Bisontes.

#futsalPIA - SÈNIOR A ? | Victòria treballada del Sènior A enfront del @fsripollet. Resultat de 6 a 3. —————————————— Golejadors: ▪ Josep Font (@pepefont09) ⚽⚽ ▪ Carles Comadran (@carlescomadran) ⚽ ▪ Pol Viada (@pol_viada) ⚽ ▪ Aleix Navarro (@aleixnavarro) ⚽ ▪ Jordi Torras (@jorditorras_) ⚽ —————————————— ?? Gràcies a tota l'afició que va fer costat a l'equip! —————————————— ? El pròxim partit serà el dissabte 9 de novembre a la pista del @aebellsport. —————————————— ? Us deixem els 6 gols del @futsalpia! —————————————— ?? Som-hi, FORÇA PIA! ??

Una publicación compartida de Futsal Pia Sabadell (@futsalpia) el

Per la seva part, el Natació Sabadell va perdre a la pista d'un rival directe, el Barceloneta, per 6-1. El Club va començar posant-se per davant en el partit, però els locals van poder empatar ràpidament i van fer dos gols més abans de la mitja part. Tot i que la primera part no va ser brillant, Borja Burgos, entrenador del Club Natació Sabadell, sí que està content amb la segona part del partit, que la cataloga com a "molt bona". En aquesta, l'equip va desaprofitar nombroses ocasions clares de gol i això ho va pagar en el tram final del partit. "Vam tenir una falta d'encert altíssima i si no les fiques dins, ho acabes pagant", afirma el tècnic del Club. Els nedadors, que van sumar nou punts en els primers quatre partits, han sumat tres punts en les darreres quatre jornades. Aquesta mala ratxa es pot relacionar amb les baixes que ha tingut l'equip en les últimes setmanes (Dani Castro precisament les últimes quatres setmanes, i Arnau Manzano només el passat dissabte, tots dos per sanció). "Les baixes d'aquestes últimes setmanes ens han condicionat a nivell de resultats en aquests últims quatre partits. Un cop no pots guanyar tres punts no pots hipotecar els partits següents. Cal madurar en aquest sentit tot i la joventut dels jugadors. Hem de millorar en l'aspecte mental", diu sense pèls a la llengua Burgos. El pròxim partit dels nedadors serà dissabte (18.30h) a casa contra el Mar Dénia.