De 03:00 a 05:00
Connectats (R)
L'Escola Pia continuarà, una jornada més, en zona de descens | Guillem Llorens L'Escola Pia continuarà, una jornada més, en zona de descens | Guillem Llorens
03.04.2023 17:49

El Futsal Pia es complica la permanència a Segona B amb la derrota contra el Barceloneta

L'Escola Pia es manté a dos punts de la salvació, però la gran majoria de partits de Segona B encara s'han de jugar i el calendari dels escolapis farà ara pujada. Els de Pedro Donoso van perdre (2-3) contra el Barceloneta, trencant així una ratxa de tres victòries seguides que portaven els escolapis en un partit que es va dividir en dos. A la primera part, el Barceloneta va ser superior, tot i que els locals s'avancessin al marcador amb un gol amb un punt de fortuna que de poc va servir, ja que minuts després, el rival va capgirar el marcador. Les aturades de Santi Sahuquillo van permetre als de Can Colapi marxar al descans amb només un gol de desavantatge (1-2).

En el segon acte, va canviar la dinàmica i només la falta d'encert dels de Pedro Donoso va prohibir a la Pia remuntar el partit. A les acaballes del partit, un penal fallat pels locals va anar seguit del tercer gol del Barceloneta a la jugada següent. Només un gol als últims segons va permetre reduir la diferència final a només un gol. La derrota manté a l'Escola Pia a la primera plaça que marca el descens (13è). Per darrere, a un punt hi ha la Penya Esplugues (14è) i per davant, a dos punts el Picassent (12è) i el Canet (11è), però amb un partit menys. De les quatre jornades que li queden a la Pia, tres seran a domicili.

"Fins que no hem ajustat la pressió ens hem vist superats. Ens han obligat a anar a remolc"

Santi Sahuquillo, jugador de la Pia

"La por l'hem de deixar a casa, quan la plantilla és jove aquesta situació és complicada. L'actitud ha estat bona, la segona part hem estat superiors i ells ni han arribat a porteria"