De 09:00 a 11:00
El Cafè de la Ràdio
De 11:00 a 13:00
Al Matí
Dani Castro va veure la groga en els primers compassos de partit | Sergi Park Dani Castro va veure la groga en els primers compassos de partit | Sergi Park
18.05.2021 10:35

El Futsal Pia i el Natació Sabadell s'acomiaden del somni del playoff

Entre la gran primera fase del Club Natació Sabadell i la imparable remuntada de l'Escola Pia a la segona, la classificació per als playoff d'ascens d'uns o altres havia entrat, com a mínim, dins de la lògica. Finalment, però, i quan resta una jornada per tancar la fase regular de Segona B, tots dos s'han quedat sense possibilitats matemàtiques d'assaltar la segona fase. La victòria del Sala 5 Martorell combinada amb les desfetes nedadora i escolàpia deixen com a únic objectiu per als quadres sabadellencs intentar entrar a la pròxima edició de la Copa.

Els del Baix Llobregat van doblegar precisament el Club (2-4) al Pavelló del Nord en l'enèsim partit dels de Borja Burgos sense encert de cara a porteria. La cosa no va poder començar pitjor, amb un 0-2 en contra quan no s'havien disputat ni dos minuts de partit, i quan el Natació Sabadell duia una millor inèrcia que el rival, van arribar totes les adversitats: nou gol visitant i dues mans dins l'àrea no xiulades a favor del Club que van desencadenar un reguitzell de protestes. El resultat, Arnau Manzano i Borja Burgos expulsats. "Han estat dos minuts nefastos, però la resta són molt bons. Hem estat superiors al rival i és dels millors partits que hem fet en temps. Les mans són dues accions clares, però són factors que no podem controlar", comenta el tècnic.

La Pia, de la seva banda, necessitava guanyar i que el Martorell perdés per recuperar la segona posició i es va donar tot el contrari. Derrota dels Pedro Donoso pel mateix marcador que el Club, 4-2, a la pista del Barceloneta. "Hem fet un bon partit. Només ens ha faltat el gol i, en els últims minuts, hem comès errors de nens petits que ens han costat una derrota que serà dura d'encaixar", relata el jugador Jordi Sardà.

En tot cas, i sense opcions de playoff, hi ha molt per decidir a una jornada i escaig del final. El Bellsport L'Hospitalet i el Mataró tenen un duel pendent entre ells i també s'han de jugar els últims nou minuts del partit suspès en el seu dia entre el Manresa i el Barceloneta, amb 3-1 favorable als del Bages. Passi el que passi en aquests enfrontaments, la Pia dependrà de si mateixa per entrar a la Copa en el darrer partit; el Club, en canvi, necessitarà una carambola de resultats. El desenllaç, d'aquí a 10 dies.