En directe: De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Jugadors de la Pia celebrant un gol de 'Peluca' | Adrián Arroyo Jugadors de la Pia celebrant un gol de 'Peluca' | Adrián Arroyo
02.05.2023 13:24

El Futsal Pia surt del descens abans de l'última jornada... i de visitar el Mataró

A una jornada de tancar la Segona B, l'Escola Pia ha aconseguit sortir del descens. Els escolapis no van fallar en el seu darrer partit a casa (6-2) superant sense problemes el ja descendit Ripollet. Tres gols en tan sols quatre minuts van posar amb l'avantatge als de Can Colapi, que van dominar en totes les fases del partit. Finalment, el conjunt entrenat per Pedro Donoso va veure com el Ripollet intentava apropar-se en el marcador, però no va ser suficient i l'Escola Pia es va emportar tres punts molt importants, amb un José Ruiz 'Peluca' estel·lar que va fer tres dels sis gols en el partit. Tot i sortir del descens i dependre de si mateixa per acabar salvant-se, la Pia s'ho jugarà tot a Mataró: una derrota significaria baixar de categoria.

I per complicar més les coses, el mateix Mataró s'ha col·locat quart a la lliga, ocupant l'última plaça del play-off, i passa a ser la referència del Natació Sabadell en aquesta zona alta. El Club va caure a la pista del Covisa Manresa (4-2) en un partit molt disputat durant els 40 minuts. Els jugadors entrenats per Adri Sánchez van avançar-se en el marcador en el minut 14 després d'un gol d'Adrià Termens, però abans del descans, els bagencs van empatar el partit. Finalment, l'enfrontament es va decidir al tram final amb el potencial ofensiu del Manresa de l'exnedador Borja Burgos. Tot i la derrota, el Club té opcions d'acabar quart, però dependrà que el Mataró perdi contra la Pia i el Bellsport L'Hospitalet ensopegui.

"Era un partit molt important perquè pot marcar tota la temporada, hem treballat de valent i el rival ha vingut amb moltes baixes. Hem intentat fer un partit seriós per sentenciar el més ràpid possible"

José Ruiz 'Peluca', jugador de l'Escola Pia

"Sabíem on anàvem, al Pujolet hi ha un ambient complicat pel visitant i així va ser. Vam ser millors a la primera part, però van tenir la fortuna d'empatar-nos a l'última jugada abans del descans"