La Llanterna màgica
De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
El Sabadell va encaixar la primera derrota de la segona fase | FutBaseCES El Sabadell va encaixar la primera derrota de la segona fase | FutBaseCES
03.05.2021 16:36

El Girona trunca el moment idíl·lic del Sabadell juvenil

El Juvenil 'A' del Centre d'Esports es posava al dia recuperant el duel pendent contra el Girona i no va servir per acostar-se a les primeres posicions. Després de superar el Barça i l'Espanyol prèviament, els de Miki Lladó van cedir per primer cop (1-2) en aquesta segona fase de Divisió d'Honor. "Ha estat un partit igualat que s'han endut ells. Si no treus els tres punts, almenys vols veure que l'equip ho intenta i estic content amb l'esforç dels jugadors", opina el tècnic.

I això que la pel·lícula no va poder començar millor, ja que Alberto Salamanca avançava el conjunt arlequinat en el 3'. Abans del descans, però, els gironins ja havien capgirat el marcador. A la represa, el Sabadell va gaudir d'ocasions per almenys haver retingut un punt, però cert també és que els visitants van poder matar a la contra. "L'equip ha estat bé amb pilota i pressió, però ha faltat definició. Hem treballat molt i intentarem guanyar el pròxim partit", explica el central Chadi Riad.

El femení del Sabadell encadena set jornades sense guanyar | CE Sabadell

El femení, sense opcions a Lleida

A la Preferent femenina, el Sabadell no va poder trencar la mala ratxa en caure (4-0) al camp de l'AEM 'B'. A terres lleidatanes, les de Raül Raposo es van veure 1-0 ben aviat i, tot i aguantar amb aquest marcador, el 2-0 va ser una estocada definitiva. "La segona part la vam afrontar amb més ganes, però en marcar-nos el segon ens vam desanimar i això va afectar el resultat final", admet la jugadora Abril del Toro. Les arlequinades, que només han sumat un punt dels últims 21, es queden a la part baixa de la taula.