En directe: De 09:00 a 11:00
De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
El cos tècnic del Global Basket amb la Copa Catalunya El cos tècnic del Global Basket amb la Copa Catalunya | CE Global Basket
04.06.2018 13:04

El Global Basket tanca la temporada aconseguint la Copa Catalunya en cadira de rodes

Bon punt i final a la temporada. El Global Basket s'ha tret l'espina de la derrota a la final de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes, guanyant la Copa Catalunya. Una competició que sota la modalitat d'un triangular es va jugar dissabte a Manresa. En el partit decisiu els d'Oscar Trigo van superar el Barcelona UNES (69-39). “Era un dels objectius de la temporada. Teníem moltes ganes d'acabar amb un títol ja que perdre la Lliga Catalana ens va fer mal. Sincerament crec que ens ho mereixíem”, ha afirmat el tècnic dels sabadellecs. Un Oscar Trigo content amb el joc dels seus jugadors i sobretot amb la temporada realitzada. Permanència a la Primera Nacional de bàsquet en cadira de rodes, subcampions de la Lliga Catalana i campions de la Copa Catalunya. “Al meu equip li posaria un notable alt. Ens va faltar la cirereta, que hagués estat guanyar la Penya a la Lliga i haver-nos situat com el gran referent del bàsquet català en cadira de rodes”, ha argumentat l'entrenador local.

Renuncien al Campionat d'Espanya Promeses
Aquesta Copa Catalunya ha posat punt i final a la competició del Global Basket ja que el conjunt sabadellenc ha renunciat a l'última cita del calendari. El Campionat d'Espanya Promeses que ha de començar el 29 de juny a Aranjuez. El motiu de la renuncia és com diu Oscar Trigo purament econòmic. “Aquest any, econòmicament hem patit perquè hem tingut set desplaçaments i només tenim a Tecnyda com a patrocinador. Aquesta falta de recursos ens ha fet tocar de peus a terra. Un cap de setmana a Aranjuez ens suposa un cost de 3.000-3.500 euros i això ara mateix, no ens ho podem permetre”, ha afirmat el tècnic del Global Basket. I és que estirar més el braç que la màniga podria suposar problemes econòmics de cara a la pròxima temporada.