En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
Candela Andújar autora de l'únic gol espanyol de la final Candela Andújar autora de l'únic gol espanyol de la final
24.08.2018 21:28

El gol de Candela Andújar no evita la derrota d'Espanya a la final del Mundial sub-20

Candela Andújar és subcampiona del món de futbol sub-20 amb la selecció espanyola. El combinat estatal ha caigut a la final contra el Japó (1-3). Tot i dominar i tenir les millors oportunitats durant els primers 45 minuts de partit, ha estat l'equip asiàtic qui s'ha avançat al marcador poc abans d'arribar al descans.

La segona meitat ha mantingut la tònica de la primera, amb Espanya dominant i el Japó tancat al darrere esperant les contres per fer el segon. I així ha estat, en una pilota perduda al mig del camp, el conjunt nipó ha fet el segon gol, i pocs minuts més tard el tercer. El 0 a 3 semblava definitiu, però la sabadellenca Candela Andújar ha posat emoció al tram final de partit. Un gol de la blaugrana ha posat l'1 a 3 al marcador, un resultat, però, que s'ha mantingut fins al final de duel.