En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
Acció del partit contra el Santpedor | Grups Arrahona Acció del partit contra el Santpedor | Grups Arrahona
25.02.2021 11:13

El Grups Arrahona cau a la pista del Santpedor i s'acomiada de la fase d'ascens

El Grups Arrahona s'ha acomiadat definitivament de la possibilitat de pujar a Segona 'B'. La derrota d'ahir per 5-2 a la pista del Santpedor classifica matemàticament els locals i deixa fora als arrahonistes en un partit que era a cara o creu per a ambdós equips. L'equip de Darío Martínez, que acabarà cinquè, està condemnat ara a lluitar en un grup per salvar la categoria que es definirà amb la lligueta finalitzada creuant equips amb el grup 4 de Tercera

El partit d'ahir va ser igualat i no es va decidir fins als minuts finals. En el 35', Iván Martínez va trencar el 2-2 a favor dels santpedorencs, fet que va obligar el Grups Arrahona a jugar de cinc. En aquesta circumstància, van acabar claudicant rebent dos gols més a porteria absolutament buida en l'últim minut. Un fet que deixa sense transcendència la visita de l'Olesa en l'última jornada aquest dissabte (17h) al Pavelló del Nord.

Els tres equips que lluitaran per ascendir, per tant, estan ja definits amb l'Amics del Pou encapçalant la classificació i tancant aquesta primera fase, precisament, dissabte (17h) també a la pista del Santpedor. El tècnic dels d'Els Merinals, Francis Barragán, reconeix que ja pensen en la següent lligueta que els enfrontarà als tres millors equips del grup 4: "La darrera setmana ho hem estat seguint. Ens creuarem amb el grup 4 on hi ha viatges complicats amb pistes difícils com Lleida o Tarragona".