De 07:00 a 09:00
El conjunt arraonista suma tres jornades sense perdre | @GArrahonaFSC El conjunt arraonista suma tres jornades sense perdre | @GArrahonaFSC
17.10.2018 17:49

El Grups Arrahona segueix sumant per mantenir-se a mitja taula a Tercera Divisió

El Grups Arrahona segueix sumant en la tercera jornada de lliga a Tercera Divisió. En l'últim partit 2 a 2, a Cal Balsach, contra l'Estel Vallseca. El resultat permet als arraonistes acumular tres jornades sense conèixer la derrota, amb dues victòries i un empat. "Esperàvem sumar els tres punts, però vam lluitar tot el que van poder. Hem de millorar de cara a porteria, perquè desaprofitem moltes ocasions", admet Isma Quirós, tècnic del Grups Arrahona. El conjunt sabadellenc va marxar 1 a 0 al descans, gràcies a una diana de Jaume Figueras en els darrers instants de la primera part. A la represa, el quadre barceloní va saber defensar-se i atacar bé i va capgirar el marcador. Malgrat aquesta situació, els de Cal Balsach no van quedar-se de braços plegats i van buscar sumar un resultat positiu fins al final. I ho va aconseguir. Martí Filella va ser l'autor del 2 a 2 definitiu després d'una bona jugada col·lectiva al minut 35. "Ha sigut un dels millor partits en tema de joc. Però encara ens falta mantenir el gran nivell de les primeres parts a les segones", resumeix Quirós.

El Grups Arrahona ocupa ara la cinquena posició, amb 7 punts en quatres jornades. Malgrat aquesta dinàmica positiva, Quirós avisa que no es poden relaxar pel gran nivell que hi ha a Tercera Nacional. "És una lliga molt igualada. Hem d'aconseguir un equilibri entre la primera i la segona volta i treballar molt si volem acabar a la part alta de la classificació". El Jesús i Maria és el pròxim rival del conjunt sabadellenc. A Quirós no el sorprèn gaire que aquest club, recentment ascendit, no hagi perdut cap duel en el primer mes de competició. "És un equip jove i fort que es coneix des de fa molts anys. Tenen qualitat de sobres per competir en aquesta categoria. Serà complicat aconseguir la victòria". Aquest Jesús Maria - Grups Arrahona es disputa diumenge 21 d'octubre, a les 11.00 hores, al Pavelló Municipal de l'escola Jesús i Maria-Sant Gervasi.