En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Imatge de l'inici del partit entre el Sabadell i el Sants | Joan Blanch Imatge de l'inici del partit entre el Sabadell i el Sants | Joan Blanch
26.03.2018 14:53

El juvenil del Sabadell cau i està molt a prop de confirmar el descens

El juvenil del Centre d'Esports Sabadell veu com les seves opcions de permanència a la Lliga Nacional juvenil s'esvaeixen. La derrota 1 a 3 a Olímpia contra el Sants, rival de la part mitjana de la taula, complica molt la permanència als de Daniel Leoncio. El conjunt barceloní es va avançar als 12 minuts de partit, amb gol a la sortida d'un córner. Just abans del descans, els arlequinats van igualar mitjançant Pere Belmonte, però a la represa el Sants va anotar dos gols que van sentenciar a la lliga. "Aquest partit ens deixa bastant tocats. Hem de ser coherents i veure que està molt i molt complicat. En aquest mes només hem sumat 3 punts... està molt difícil", valora el tècnic sobre les possibilitats de mantenir-se a la Lliga Nacional. Per aconseguir-ho Leoncio només veu un camí, i aquest no és altre que el de fer "un ple" i guanyar els 7 partits que queden. Una missió que ara mateix s'endevina molt i molt complicada.

"La gent que ens ve a veure als partits està contenta. L'equip proposa, l'equip arriba, l'equip juga, tenim ocasions... però minva molt la moral no aprofitar-les", admet Leoncio. El Sabadell, després d'aquesta nova ensopegada, seguirà tancant la classificació de la lliga amb només 18 punts, i lluny dels llocs de permanència. "Ara toca desconnectar, que els jugadors facin un reset i torn amb ganes", afirma el tècnic. I és que aquesta setmana no hi ha futbol per les vacances de la Setmana Santa. A la tornada els joves jugadors de l'Obrador visitaran el camp de l'Europa, que és el quart de la lliga. "No deixarem de lluitar fins a l'últim partir. Hem d'intentar que l'equip no deixi de lluitar", ha apuntat el tècnic local.