Vitamina Dance
Triomf important del juvenil del Sabadell contra l'Europa | Roger Benet Triomf important del juvenil del Sabadell contra l'Europa | Roger Benet
06.11.2017 16:15

El juvenil del Sabadell es retroba amb la victòria

El juvenil del Sabadell es va retrobar amb la victòria després de cinc jornades sense aconseguir-ho. Els de Pablo Salvador van superar per un ajustat 1 a 0 l'Europa. De fet, aquest és tot just el segon triomf de la temporada. L'altra, aconseguit a mitjans del mes d'octubre, també va ser contra un equip barceloní, la Damm (2-0). Així doncs, aquest partit es presentava gairebé com una final per als joves jugadors arlequinats. Tot i que l'equip no ha jugat malament al llarg d'aquests mesos, el cert és que els resultats han girat l'esquena a l'equip. Ara bé, tota la mala sort que en algun moment ha castigat al Sabadell, contra l'Europa va aparèixer per donar un cop de mà als de Pablo Salvador.

El partit va ser molt igualat i només una acció al minut 1 de partit, un gol en pròpia porta del conjunt barceloní, va decidir el partit, ja que el marcador no es va moure més al llarg dels 89 minuts restants. Raul Martín, jugador del Sabadell, reconeix que "l'equip fins ara no ha tingut sort. El gol al primer minut de partit ens ha ajudat i ha fet pujar el nostre ànim". Amb aquests tres punts, l'equip deixa l'últim lloc de la classificació, tot i que segueix penúltim empatat a punts amb l'últim. "Queda molta lliga per davant, encara. És cert que estar últims a la classificació no és agradable, però hem de tenir confiança per tirar endavant", ha confessat Martín. L'equip de Salvador visitarà dissabte l'Atlètic Segre, a les 18h, en un partit contra un rival que ara també volta per la part baixa de la classificació.