En directe: De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Adrià Petit i Quim Utges van signar els gols arlequinats | FutBaseCES Adrià Petit i Quim Utges van signar els gols arlequinats | FutBaseCES
20.02.2023 16:18

El Juvenil 'A' del Sabadell es retroba amb la victòria superant el Constància

A la quarta ha estat la bona, i el Juvenil 'A' del Sabadell va aconseguir guanyar (3-1) el Constància per trencar la ratxa de tres partits consecutius perdent. Els d'Edu San José rebien a Olímpia un rival directe en la taula i a l'inici de la jornada es trobaven a tres punts de distància favorable a l'equip balear.

Els visitants es van avançar al minut 20, però cinc minuts després l'atacant arlequinat Adrià Petit va posar l'empat al marcador, i així va acabar la primera part, amb un Sabadell gaudint de nombroses ocasions i dominant el rival. Amb la necessitat de guanyar els tres punts, els d'Edu San José van sortir amb les idees clares a la represa i amb la intenció de posar-se per davant en el partit, i finalment ho van trobar al minut 64.

Un altre dels atacants dels locals, Quim Utges, va aconseguir superar el porter de l'equip mallorquí i va rematar la feina al minut 73, signant així un doblet. Amb aquesta victòria, el Juvenil 'A' es col·loca a la desena posició de la taula de la Divisió d'Honor amb 25 punts, superant el mateix Constància i el Badalona, i es distancia a nou punts de les posicions de descens.

"Una virtut que té aquest equip és que després d'un gol intentem continuar tirant cap endavant com sigui, i obtenir ràpidament un altre gol"