De 02:00 a 03:00
La Pia ha vist frenada en sec la ratxa de dues victòries seguides | Futsal Pia La Pia ha vist frenada en sec la ratxa de dues victòries seguides | Futsal Pia
07.03.2023 16:20

El Manresa de Borja Burgos deixa tocat el Futsal Pia i despenja el Natació Sabadell

El pas de Borja Burgos per l'Escola Pia i el Natació Sabadell va deixar petjada, i el seu retorn a Can Colapi, ara com a tècnic del Manresa, ha deixat conseqüències negatives per als dos equips sabadellencs. D'entrada, perquè amb la victòria contundent (4-10), ha deixat el conjunt de Pedro Donoso a cinc punts de la permanència. Però, de retruc, s'ha consolidat en la quarta i última posició per entrar al play-off d'ascens de Segona B i ha allunyat el Club d'aquet objectiu, ja que els nedadors també van caure a Mataró (4-3).

La nova posició de Cristian Herrera al dibuix tàctic de Miki Lladó
Escolta les valoracions de Borja Burgos (Manresa), Dani Loinaz (Pia) i Marc Hermosel (Club) a l'Hotel Suís a partir del minut 51:20

Al carrer Garcilaso es va viure una primera part relativament igualada, però el Manresa es va avançar després de tres desencerts de la defensa local i així van marxar al descans. Començada la segona part, els manresans van continuar amb el seu domini i van posar dos gols més al marcador. Donoso va apostar pel joc de cinc i el seu equip va retallar fins al 3-5, però els del Bages van saber aguantar aquest ímpetu i no van perdonar a porteria buida. Després del xiulet final, hi va haver una picabaralla entre els dos equips i el delegat Ismael Pouaty va acabar expulsat.

I al Maresme, el Natació Sabadell també va viure un enfrontament molt intens a casa de l'Aliança Mataró. Amb un partit que va estar igualat durant tot el temps, el Club va veure com una jugada aïllada a falta de cinc minuts per al final va decidir el duel en favor dels mataronins. Ara, els d'Adri Sánchez tenen molt més a prop el descens (tres punts) que no pas la zona de privilegi.