En directe: De 00:00 a 02:00
De 02:00 a 03:00
L’Espia de Mahler (R)
De 03:00 a 05:00
Foto d'equip després de la victòria contra el Mallorca | Mercantil Foto d'equip després de la victòria contra el Mallorca | Mercantil
26.09.2023 12:56

El Mercantil assalta Mallorca amb un gol al temps afegit de David Rocha (0-1)

El Mercantil està superant amb escreix el seu particular Tourmalet d'inici de l'any del retorn a Divisió d'Honor Juvenil. Després de la derrota a casa contra el Barcelona (0-2), els de Carlos López han fet saltar la banca guanyant al camp del Mallorca (0-1). El desplaçament a Palma no va començar de la millor manera per als mercantilistes, després que a l'aeroport es perdés part de l'equipatge i el Mallorca els hagués de deixar roba i material.

Astralpool-Brescia: debut europeu d'alt voltatge a Can Llong
Escolta l'actualitat de la Divisió d'Honor Juvenil al minut 40:30 de l'Hotel Suís d'avui

El partit va estar molt igualat. Ambdós equips van tenir les seves ocasions, tot i que els balears van tenir una mica més domini, però el conjunt blaugrana va saber lluitar i defensar. A les acaballes del duel, al minut 95, un refús del Mercantil que semblava perdut el va aprofitar David Rocha. Un embolic entre el porter i el defensa mallorquins -molt similar al del primer gol del Nàstic-Sabadell de Primera Federación- va permetre l'exatacant del Cerdanyola fer un gol que val tres punts.

La victòria a Son Bibiloni situa el Mercantil en setena posició amb 7 punts de 12 possibles, igualat amb Mallorca i Damm, i a un punt del proper rival: el RCD Espanyol. Els pericos arribaran a Arraona-Merinals per damunt a la taula tot i els dos empats consecutius que han obtingut. El partit corresponent a la jornada 5 es jugarà diumenge (16:15h) al Joan Murtró.

"Hem començat la lliga molt bé, potser millor del que haguéssim pensat. Ha sigut un inici molt important en aquesta lliga tan dura com és la Divisió d'Honor Juvenil. Aquests resultats mostren que podem competir contra qualsevol equip"

"Hem estat tot el partit molt bé, defensant bé, atacant bé, tenint ocasions i lluitant fins al final. L'esforç mostra l'ànima de l'equip de lluitar per cada pilota"