De 20:00 a 21:00
Parlem d'Òpera
De 21:00 a 22:00
La Llanterna màgica
Els jugadors del Mercantil celebrant un dels seus quatre gols davant l'Atlètic Segre | Marc Pijuan Els jugadors del Mercantil celebrant un dels seus quatre gols davant l'Atlètic Segre | Marc Pijuan
23.10.2018 13:17

El Mercantil capgira la situació amb una golejada davant l'Atlètic Segre

El Mercantil va guanyar amb contundència a l'Atlètic Segre (4-0) en la novena jornada de la Lliga Nacional Juvenil. Una gran victòria que permet als graciencs ocupar la quinzena posició amb vuit punts. A més, el conjunt sabadellenc es troba a un punt del Gironès-Sabat, que és qui tanca el descens. El duel va estar igualat al principi, però a mesura que passava el temps els blaugrana van apoderar-se del control. "Sabíem que era un partit que ens exigiria molt desgast físic, sobretot en el joc aeri", resumeix Carlos López, entrenador del Mercantil. Al minut 32, però, Joan Poch, que sortia d'una lesió, va estrenar l'electrònic. El conjunt del Segre es quedaria amb un home menys per doble groga al minut 41. Aquest fet el van aprofitar els homes de López ampliant la seva distància abans del descans gràcies a una diana olímpica de Carlos Portero. "Tot i que l'expulsió ens ha ajudat a aconseguir la victòria, hem fet molts mèrits per imposar-nos", declarà López.

A la represa, el Mercantil va segellar la golejada amb dos gols més a favor. López ha remarcat l'encert dels seus davant un equip que, fins aquell moment, ocupava la part mitjana de la taula: "Tot i que aquest tipus de partits són difícils, l'hem sabut encarar molt bé. Contra el Llagostera B ja ens va passar que vam aprofitar les primeres oportunitats a porta". El quadre gracienc ha guanyat dos dels seus tres últims duels. Aquestes dues victòries els ha permès deixar enrere el seu mal inici de curs. El tècnic mercantilista explica el secret d'aquesta metamorfosi, especialment a l'hora de veure porteria: "Hi ha un gran percentatge d'entrenament. L'entrenador ha d'animar els teus jugadors diàriament, ja que això els motiva molt a l'hora de generar ocasions". El Fundació Palamós és el pròxim rival del Mercantil. El duel es disputa aquest diumenge (12h) al Municipal Costa Brava de la localitat empordanesa.