De 09:00 a 11:00
El Cafè de la Ràdio
De 11:00 a 13:00
Al Matí
El Mercantil buscarà la victòria contra aquest dissabte contra el Mataró | CE Mercantil El Mercantil buscarà la victòria contra aquest dissabte contra el Mataró | CE Mercantil
09.12.2020 13:25

El Mercantil cau de forma contundent a Girona (5-2) i encaixa la tercera derrota consecutiva

El Mercantil va caure derrotat de manera contundent ahir contra el Girona 'B' per 5-2 en el partit corresponent a la jornada 1, suspès en el seu dia per confinament de diversos jugadors gironins. Els graciencs sumen ja tres jornades consecutives sense puntuar al Grup 7B de la Lliga Nacional Juvenil, i es desplomen una mica a la classificació, on ara són setens amb 7 punts. Els blaugranes visitaven el Girona 'B' amb la clara intenció de trencar la mala dinàmica que portaven en les últimes jornades, després de dues derrotes contra la Damm 'B' (2-0) i contra el Llagostera (1-2). Els homes de Juanjo Beltran van sortir endollats d'inici i els primers vint minuts van ser molt igualats. El capità mercantilista, Àlex Pertusa, subratlla la mala sort que van tenir i les ràpides reaccions dels gironins: "Ells ens han marcat en un rebuig, que em toca a mi i es fica la pilota endins. És mala sort. Just després marquen d'estratègia i es tornen a posar per davant". A la segona part, els sabadellencs van tornar a entrar amb ganes al partit i van ser superiors durant molts moments de l'enfrontament. Per Pertusa, aquest resultat no fa justícia amb el qual va passar al terreny de joc: "Quan tornem del descans, tenim una ocasió per posar-nos tres a dos, però en la contra ens fan el quatre a un. Els cinc gols són exagerats".

La tercera derrota consecutiva condiciona els interessos mercantilistes d'acabar l'any enganxats als primers classificats. Tot i això, les sensacions no són dolentes i els graciencs tindran alguna bala per pujar algun esglaó, ja que encara han de disputar els partits contra els dos últims classificats, el Terrassa i el Manlleu. Pertusa sap que l'equip no està tenint una bona ratxa i han patit contra equips que són superiors, tot i que algun resultat no va ser del tot just: "El dia de la Damm som inferiors, però contra el Llagostera, el resultat va ser injust". Tot i això, el capità mercantilista destaca que han de seguir lluitant per revertir la situació: "Sabem que el futbol no és just i hem de seguir treballant, perquè les sensacions no són dolentes". Aquest dissabte buscaran reprendre el camí de la victòria, visitant el camp del Mataró (18h). Els graciencs tindran una gran oportunitat per poder tornar a enganxar-se a la part mig-alta de la classificació. Davant s'enfrontaran a un Mataró que, a diferència dels sabadellencs, porta una ratxa de tres partits consecutius sense conèixer la derrota. Si aconsegueixen guanyar, igualaran els mataronins a la taula amb 10 punts.