En directe: De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
El Mercantil es va posar 2-0 amunt a la primera meitat | Sergi Park El Mercantil es va posar 2-0 amunt a la primera meitat | Sergi Park
27.04.2021 11:40

El Mercantil desaprofita un 2-0 a favor i es complica la permanència a Lliga Nacional

La continuïtat del Club Esportiu Mercantil a Lliga Nacional Juvenil està més enlaire que mai. Resten sis punts per disputar-se i els blaugrana, tot i la bona arrencada a la segona fase de competició, no han estat capaços de treure el cap. Amb la dolorosa desfeta (2-3) davant el Prat, els graciencs continuen a un punt de distància de l'objectiu, tot i que la situació podria ser més crítica. El Jàbac 'B', rival directe d'aquesta lluita, té pendent el duel contra el cuer (i ja descendit) Vilaseca i, en cas de guanyar-lo, el Mercantil tindria la permanència a dos punts.

El panorama podria haver estat radicalment diferent en cas de triomf. De fet, va ser-ho durant molts minuts. El Mercantil guanyava 2-0 el Prat a la primera meitat, però abans del descans, els pratencs van retallar distàncies gràcies a un córner dubtós. El domini a la segona meitat va ser visitant, però sense crear ocasions de perill. Almenys fins a les acaballes, ja que en uns últims minuts de terror, el Prat va capgirar el marcador en dues jugades fulgurants.

Les últimes dues jornades del subgrup 7D de Lliga Nacional es disputaran cada 15 dies i per tant, aquest cap de setmana hi ha descans. Temps suficient per als de Dani López per reflexionar i carregar forces després de la derrota encaixada en l'últim compromís. "És un vestidor que ha patit molt durant tota la temporada. Al final de la primera fase els jugadors estaven enfonsats, tothom ens donava per morts. La missió ara és que vegin que la salvació és encara possible", explica el tècnic. El que està clar, en tot cas, és que els graciencs no depenen de si mateixos per salvar-se, però sumar un sis de sis davant La Floresta i el Nàstic 'B' donaria moltes opcions de continuar a la categoria de plata del futbol juvenil.