De 07:00 a 09:00
Alegria en el vestidor mercantilista després del triomf a Lleida | CE Mercantil Alegria en el vestidor mercantilista després del triomf a Lleida | CE Mercantil
14.02.2023 16:03

El Mercantil es retroba amb el triomf amb un gol en els últims minuts de partit

Després de dos partits seguits perdent, el Mercantil necessitava els tres punts per mantenir-se en la lluita per les posicions d'ascens a la Divisió d'Honor... i els va aconseguir imposant-se 1-2 al camp del Lleida. L'equip de Marc Xalabarder es va avançar al minut 9 amb un gol de Marcos Ibáñez. Els blaugrana van controlar el partit durant tota la primera part, però una de les poques ocasions que van tenir els lleidatans van empatar el partit al minut 60. Quan tot semblava que acabaria en taules, a falta de quatre minuts pel 90', Gerard Torres va ficar la pilota al fons de la porteria per posar l'1-2 final. Amb aquesta victòria, el Mercantil es troba a la cinquena posició del global de la Lliga Nacional

En la mateixa lliga, el Juvenil 'B' del Sabadell no va poder treure cap punt del seu enfrontament contra el Gimnàstic de Manresa a Olímpia (0-1). Els de Conrad Garcia no van poder materialitzar cap ocasió durant els 90 minuts i van veure com al minut 79 l'àrbitre del partit xiulava un penal en contra. Es trenca així la ratxa de cinc enfrontaments consecutius sense guanyar dels arlequinats.

"Som el Mercantil i 'Xala' ja ens ho dius sempre, que no ens rendim i ho intentem fins al final i ja hem aconseguit marcar en diverses ocasions als últims minuts"

Gerard Torres, jugador del Mercantil

"Estem molt bé encara i amb confiança. La derrota no farà desanimar-nos. Al contrari, si no que volem continuar sumant bons punts per acabar a dalt"

Izan Otero, jugador del Sabadell juvenil 'B'

Onze inicial del Juvenil 'A' a Saragossa | FutBaseCES

Tercera derrota seguida del Juvenil 'A' del Sabadell

Al Grup 3 de la Divisió d'Honor, el Juvenil 'A' del Sabadell va acabar caient golejat (4-1) en la seva visita al Real Zaragoza. I això que els d'Edu San José es van avançar en el marcador a la primera part gràcies a Adrià Petit, però els aragonesos es van mostrar molt més efectius de cara a porteria. És la tercera derrota consecutiva del conjunt arlequinat, que es queda estancat a la zona mitjana-baixa de la taula.

"Vam tenir moltes ocasions a favor que no vam convertir i això passa factura contra un equip de la seva qualitat. Estem tocats però les sensacions de joc no són dolentes, els resultats acabaran capgirant-se"