Connectats
De 19:00 a 20:00
Quimèric
De 20:00 a 21:00
Els jugadors del Mercantil, celebrant un gol contra el Martinenc | @CEMercantil Els jugadors del Mercantil, celebrant un gol contra el Martinenc | @CEMercantil
28.02.2023 14:13

El Mercantil i el Sabadell ‘B’ guanyen abans del derbi de Lliga Nacional

El Juvenil 'A' del Mercantil i el 'B' del Sabadell arribaran al segon derbi de la temporada, diumenge (16h) a Olímpia, amb la moral pels núvols. Tots dos estan un pas més a prop dels seus objectius al grup 7 de la Lliga Nacional després de guanyar els seus últims compromisos.

El segon juvenil arlequinat va superar el penúltim, el Cerdanyola (1-2), trencant amb la ratxa de dos partits sense conèixer la victòria. L'equip de Conrad Garcia va començar perdent amb un gol en el minut 27', però Pau Fernández va igualar el marcador abans del descans. A la segona meitat, Izan Otero va superar el porter dels verds en el 64' per situar l'1-2 final. L'endemà, el Mercantil també va assolir la victòria contra el Martinenc (2-0). Els de Marc Xalabarder van trobar Marc Aguilar a la primera meitat i a Mamadi Diallo a la segona per fer els dos gols del partit. El conjunt mercantilista continua sent el segon millor 'A', quart a la taula a quatre punts del Nàstic Manresa. El Sabadell 'B', per la seva part, és vuitè a vuit punts dels manresans.

"Nosaltres tenim molt gol, som el segon equip més golejador. L'únic que el porter va influir"

Àlex Munera, jugador del Mercantil

"Ja ens van avisar durant la setmana que el partit seria molt més complicat del que semblava"

Pau Fernández, jugador del Juvenil 'B' del Sabadell

El Sabadell torna diumenge a Irun per primer cop des de l'escàndol del 2009
Escolta l'actualitat dels juvenils a l'Hotel Suís d'avui a partir del minut 34:40

I un graó per sobre, a Divisió d'Honor, el Juvenil 'A' del Centre d'Esports no va poder passar de l'empat (1-1) a la Pobla. Els d'Edu San José es van avançar a la primera meitat amb un gol d'Ian Martínez en el 17', però el Nàstic de Tarragona va reaccionar posant l'equilibri en el partit poc després de la represa. Amb aquest empat, el conjunt arlequinat és desè a la taula del grup 3 amb 26 punts, mantenint un forat de nou punts amb el descens. El pròxim compromís serà dissabte a casa (16:30h) contra el Mallorca.

"Crec que era un partit per guanyar i ho sabíem. Per joc, vam estar molt bé i, amb pilota, vam ser superiors"