De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
De 14:15 a 15:00
Fórmula Musical
Els futbolistes del Mercantil, celebrant la victòria | @CEMercantil Els futbolistes del Mercantil, celebrant la victòria | @CEMercantil
18.03.2019 10:53

El Mercantil obté tres punts clau contra l'Atlètic Segre i està a un pas de la permanència

El Club Esportiu Mercantil va mostrar-se eficient al camp de l'Atlètic Segre (0-3) i va sumar tres punts d'or que el fa escalar una posició a la taula, col·locant-se novè a la Lliga Nacional Juvenil. El partit va començar amb la iniciativa dels locals, però el conjunt de Carlos López va saber aguantar les internades del rival i en el minut 38' Joan Poch va obrir la llauna. Després del descans, els lleidatans, necessitats de punts per allunyar-se de la zona perillosa de la classificació, van gaudir de noves ocasions per empatar el duel, però Marc Ruano va ampliar la diferència en el 56'. Amb el 0-2 va augmentar la tensió en el partit, on els visitants i els de casa van veure dues targetes grogues respectivament en poc més de 10 minuts. En l'últim tram de l'enfrontament, Carlos Gracia 'Kuele', que havia entrat a la segona part, va anotar el 0-3 definitiu que tancava el matx.

El tècnic blaugrana, feliç després de sumar la segona victòria consecutiva, creu que van mostrar-se efectius a dalt: "Els tres gols van ser de jugada, vam defensar com sempre i potser vam tenir una mica més d'encert que altres dies". A més, López destaca l'actuació d'un Joan Poch que arrossegava molèsties des de fa setmanes i que és el màxim golejador de l'equip: "Només va jugar 45 minuts perquè ho vam pactar amb el fisioterapeuta. Ara porta set gols però, a més, ens dóna molts registres en el joc i és un jugador que ens ajuda a crear moltes ocasions de perill".

Els d'Arraona-Merinals poden afrontar amb certa tranquil·litat el que queda de competició, ja que es troben a 10 punts del descens, però encara no tenen segellada matemàticament la permanència. Els graciencs no sumaven un sis de sis des de finals d'octubre, en què van aconseguir encadenar quatre triomfs consecutius. La propera jornada els de Carlos López rebran el Palamós, un adversari a priori assequible que arriba després de caure per golejada contra l'Espanyol 'B' (0-9).