Tribuna Preferent (R)
Els jugadors del Mercantil celebrant al vestidor | CE Mercantil Els jugadors del Mercantil celebrant al vestidor | CE Mercantil
24.11.2021 18:05

El Mercantil segueix dominant amb mà de ferro a Preferent

El juvenil del Mercantil no ha pogut començar la temporada d'una forma millor. Després del descens a Preferent la temporada passada, l'equip entrenat per Marc Xalabarder lidera el grup 3 amb mà de ferro. Així ho indiquen les nou victòries en les nou jornades disputades fins al moment, en les quals han marcat 34 gols i només n'han encaixat dos.

El seu màxim rival és el Sant Cugat, a qui van aconseguir guanyar aquesta setmana per 0-2. Amb aquesta victòria, l'avantatge ha augmentat fins als sis punts, apropant el Mercantil a l'ascens a Lliga Nacional. El pròxim partit es presenta també com a vital, i és que toca rebre aquest diumenge (16h) Arraona-Merinals el quart classificat, l'AEM.

Al mateix grup 3, el Sabadell 'B' és setè amb 12 punts després de les dues derrotes seguides que acumula. El Sabadell 'C' és el líder del grup 2 amb tres punts de marge sobre el Mollet i el Badalona, els principals perseguidors. En aquest grup, el Mercantil 'B' és quart per la cua. I al 4, gran temporada del Can Rull Rómulo Tronchoni juvenil, que és tercer empatat amb el segon, el Sant Gabriel, i a quatre punts del líder, el Damm 'C'.

"Tot va ben encaminat. Estem en la línia correcta de treball i els jugadors estan treballant molt bé"

"Aquest cap de setmana vam aprofitar les ocasions i vam fer un partit molt seriós en un dels camps més complicats d'aquesta temporada"

"Guanyar els nou partits ens diu que estem fent bons partits. Sis punts és una distància considerable, però encara queden 21 partits i pot passar de tot"