De 11:00 a 13:00
El Mercantil no es va trobar al Municipal de Badalona | Roger Benet El Mercantil no es va trobar al Municipal de Badalona | Roger Benet
29.01.2019 18:06

El Mercantil suma la primera derrota de l'any amb una ensopegada a Badalona

El Mercantil va sumar la primera derrota del 2019 a la Nacional Juvenil i, a més, contra un rival directe. El conjunt de Carlos López va caure por 2-0 en la seva visita al Badalona. Tot i que els graciencs es desplaçaven convençuts que l'estadi badaloní els beneficiaria, amb un terreny de joc llarg i ample, la realitat va ser molt diferent i només van poder aguantar les embestides locals durant els primers 45 minuts. El davanter del Mercantil, Joan Poch, ho apunta: "Havíem d'estar més junts en un camp en el qual no estàvem acostumats. Amb espais som un equip que tenim més possibilitat de crear perill, però no va sortir". Tot i marxar al descans amb el marcador intacte, el combinat mercantilista no va trobar la seva millor versió al Municipal de Badalona i els escapulats van aconseguir endur-se el duel amb dos gols a la segona part. Poch fa autocrítica i admet que el plantejament no va servir: "Anàvem amb unes idees que no ens van funcionar. No vam estar bé, ens guanyaven totes les jugades".

En el terreny més personal, el màxim golejador del Mercantil, amb sis dianes, assegura trobar-se al 100% després de sortir de la lesió que va patir fa aproximadament un mes: "Contra el Barça no acabava d'estar al 100%, però contra el Badalona ja em vaig trobar al màxim sense molèsties". Tot i la derrota contra els escapulats, la situació a la classificació no canvia massa pels mercantilistes. El conjunt de Carlos López seguirà una jornada més desè amb 24 punts. Aquesta jornada, el Mercantil rebrà al Municipal d'Arraona-Merinals el Girona 'B', un altre dels rivals directes dels blaugrana a l'equador de la competició.