De 20:00 a 21:00
Hotel Suís (R)
El Mercantil encadena tres victòries seguides | CE Mercantil El Mercantil encadena tres victòries seguides | CE Mercantil
28.03.2023 13:41

El Mercantil supera la Damm 'B' (2-0) i posa setge als llocs d'ascens a Divisió d'Honor

Amb el descans de la Divisió d'Honor aquest cap de setmana, els protagonisme d'aquesta setmana ha estat per al Grup 7 de la Lliga Nacional Juvenil. El Mercantil va tornar a guanyar per tercera vegada consecutiva i es manté en la lluita per l'ascens amb Gavà i Gimnàstic de Manresa. Els nois de Marc Xalabarder es van imposar a la Damm 'B' (2-0) en un partit vital per assolir els objectius del conjunt blaugrana.

Tot es va decidir a la primera part, quan Àlvar Silva al minut 24 i Frank Borrego al 44' van posar el 2-0 al marcador. Al partit de la primera volta els graciencs van desaprofitar l'avantatge de dos gols al camp de l'equip cerveser, però en aquest cas va ser totalment diferent. El xiulet final certificava el triomf mercantilista i amb la derrota del Gimnàstic de Manresa contra el Barça 'B', els tres equips que es troben dins la lluita es troben a solament dos punts entre ells. Dissabte (18h), el Mercantil visita la Unificación Bellvitge, mentre que els rivals directes s'enfronten a conjunts de la zona alta.

"Va ser un partit bastant igualat, però sí que crec que el vam tenir controlat des d'un primer moment. Els jugadors van executar a la perfecció el pla del partit, vam limitar el seu joc deixant poc espai entre línies"

Marc Xalabarder, entrenador del Mercantil

Empat del Juvenil 'B' del Sabadell

El duel directe de la zona mitjana-alta del Juvenil 'B' del Centre d'Esports al camp del Sant Andreu es va saldar en taules (1-1). En la primera part cap dels dos equips va trobar porteria i no va ser fins al minut 65 quan els locals van superar la defensa arlequinada i van posar l'1-0 al marcador, però la resposta dels nois de Conrad Garcia no va tardar a arribar quan Ivan Sánchez quan faltaven 15 minuts del final va posar l'empat. Amb aquest empat, el Juvenil 'B' del Sabadell manté la mateixa distància amb el Sant Andreu i iguala al Cornellà 'B' a punts, que va perdre per 0-1 contra el Jàbac Terrassa. Pròxim compromís, dissabte (13:30h) a casa contra el Girona 'B'.

"Hem fet el nostre pla de partit, hem jugat bastant bé i hem tingut les nostres oportunitats per matar el partit, però és un camp molt difícil i costa guanyar allà"