Quimèric
Alineació del Mercantil davant el Gavà | JmGuarch Alineació del Mercantil davant el Gavà | JmGuarch
16.05.2023 13:14

El Mercantil té a les seves mans l'ascens a Divisió d'Honor Juvenil

A la Lliga Nacional Juvenil, el Mercantil va caure al camp de l'Escola Gavà (2-0) que va certificar el seu ascens a Divisió d'Honor amb aquests tres punts. Els nois de Marc Xalabarder van mantenir l'equilibri durant 30 minuts, però amb un servei de banda i després amb un servei de porteria en tan sols 5 minuts de diferència, els gavanencs es van trobar amb dos gols que van posar coll amunt el partit pel blaugrana. Malgrat els esforços dels graciencs durant tota la segona part, no van aconseguir retallar distàncies ni aconseguir l'empat que els hagués donat el preuat ascens.

Tot i la derrota d'aquest cap de setmana, el Mercantil continua en posicions per pujar a Divisió d'Honor, ja que el Gimnàstic Manresa va perdre per la mínima al camp del Sant Andreu (1-0). Amb aquesta situació, els graciencs arriben a l'última jornada amb l'ascens a les seves mans i aquestes són les possibilitats:

- Guanyar o empatar davant el Cornellà 'B' confirmaria l'ascens de categoria al Joan Murtró.

- En el cas que el Mercantil perdi, necessitaria que el Gimnàstic no guanyes al Girona 'B'.

Tot es decidirà aquest diumenge al Joan Murtró (18:00 h) en la jornada 30 de Lliga Nacional.

"Més enllà de partit important, jo el qualificaria de partit molt bonic, on espero que puguem gaudir-ho, més enllà de partir-ho, i amb la festa que aquests jugadors es mereixen."

Marc Xalabarder, entrenador del Mercantil

El Juvenil 'B' del Centre d'Esports Sabadell es va imposar al Figueres (2-1). Martí Creus obtenia així guanyar el seu primer partit amb el conjunt arlequinat després de tres derrotes seguides en un duel que va començar malament amb un gol en pròpia porteria al minut dos. Als primers instants després de la represa, Pau Fernández va empatar el partit i a un minut del noranta, Iván Sánchez va culminar la remuntada.