De 07:00 a 09:00
El Mataró va imposar-se als blaugranes al seu camp | Pau Vituri El Mataró va imposar-se als blaugranes al seu camp | Pau Vituri
26.11.2018 18:55

El Mercantil veu trencada la seva ratxa de cinc partits sense perdre

El Club Esportiu Mercantil va retrobar-se amb la derrota a la Nacional Juvenil. Després d'aconseguir encadenar cinc partits sense caure, el conjunt de Carlos López va veure's superat per l'Escola de Futbol Mataró. Els maresmencs van sortir endollats i en 10 minuts van avançar-se en el marcador amb un gol d'Édgar Álvaro. A partir d'aquí, els mercantilistes van reaccionar i van millorar el seu rendiment sobre el terreny de joc. "Van sortir més forts, però vam canviar el xip després del seu gol. Vam dominar tot el partit amb poca efectivitat", explica el porter Carles Segura. Els arlequinats van tenir alguna ocasió per empatar la partida, però l'escassa efectivitat els va condemnar a acabar amb el caseller de gols a zero. El Mercantil va dominar la resta del duel, però Segura admet que la pressa en els últims minuts els va condemnar: "Ens vam precipitar massa i en una acció amb l'equip trencat ens van fer el 2-0". Édgar Álvaro va tornar a aparèixer per fer el segon, completar el doblet i sentenciar la victòria del Mataró.

Tot i la derrota, el porter local apunta a la millora del rendiment i posiciona l'equip com el millor del grup: "Les sensacions al principi no eren gens bones i des que va arribar el Carlos, crec que som el millor equip de Nacional". Amb aquesta derrota, els sabadellencs cauen a la novena plaça de la taula amb els mateixos 18 punts que fins ara i aquest cap de setmana afronten un compromís favorable per tornar a sumar. El conjunt de Carlos López rebrà el Cornellà al Municipal Arraona-Merinals, un rival que ha perdut vuit dels 13 partits disputats fins al moment.