La Caverna Galàctica
De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
Aitor Garcia celebra el primer gol del partit | Real Sporting Aitor Garcia celebra el primer gol del partit | Real Sporting
25.11.2020 21:50

El Molinón segueix embruixat per a un Sabadell superat per l’Sporting (3-1)

Fa més de 70 anys que no es guanya a El Molinón i la història seguirà sent la mateixa. Derrota sense pal·liatius d’un Centre d’Esports Sabadell que avui ha estat netament inferior al Real Sporting, un dels clars candidats a la zona alta, i que només s’ha permès somiar un minut i mig, el temps que ha passat entre el gol de l’empat de Juan Hernández i el segon del conjunt de David Gallego, un bloc molt compacte.

Un Sporting que ha apostat per calcar l’onze de Mallorca mentre que Antonio Hidalgo tornava a presentar rotacions. L’entrada d’Antonio Romero, gairebé inèdit fins ara, la més destacada. Amb una errada no forçada en cadena, sense poder refusar Grego Sierra ni Pedro Capó, el Sabadell s’ha vist per darrere en el marcador quan només havien passat set minuts. Aitor García ha afusellat Mackay al pal curt.

El porter gallec seria protagonista negatiu més endavant però abans salvaria una entrada com un punyal de Guille Rosas per banda dreta, un mal de queixal constant, i un xut de Pedro Díaz en dos temps. Tota l’aportació ofensiva de l’equip en el primer temps, un intent llunyà molt desviat d’Heber Pena. Una tendència que seguiria a l’inici del segon temps, amb Pedro Díaz novament obligant a estirar-se Mackay amb el peu.

Hidalgo ha mogut l’arbre i els canvis han donat el seu fruit. Tocava i tocava el Sabadell i en una possessió llarguíssima han intervingut les tres permutes: Víctor García ha centrat per banda dreta, Édgar ha arrossegat el central i Juan Hernández, lliure de marca, ha empatat amb el seu segon gol de la temporada. Però les alegries a la casa del pobre duren molt poc. Un minut i mig després, en la seva primera acció, Gaspar ha connectat un xut a priori innocent que se li ha colat a Mackay per sota.

Tot i la superioritat local, massa concessions puntuals. El cop moral ha estat contundent i Gaspar novament ha acabat de segellar el triomf de l’Sporting deu minuts després en una bona jugada de combinació per banda esquerra. El pitjor al final, la vermella directa a Grego Sierra, molt rigorosa, per impactar amb el braç al coll d'un rival, segons el col·legiat. Es perdrà, el murcià, el pròxim partit i seguirà amb quatre grogues. El descens, mentrestant, es compacta amb quatre equips a només un punt del Castellón. Dissabte (16h) nou assalt sense respir a la Nova Creu Alta contra el Fuenlabrada.

Real Sporting: Diego Mariño; Guille Rosas, Babin, Borja López, Saúl García; Javi Fuego, Gragera; Manu García (Pablo Pérez, 89’), Pedro Díaz (Carmona, 85’), Aitor García (Gaspar, 71’); Djuka (Čumić, 89’)
CE Sabadell: Mackay; Pedro Capó, Jaime Sánchez (Aarón Rey, 76’), Grego Sierra; Heber Pena (Víctor Garcia, 66’), Undabarrena (Boniquet, 76’), Romero (Juan Hernández, 55’), Josu; Stoichkov, Adri Cuevas; Guruzeta (Édgar, 55’)
Gols: 1-0 (7’) Aitor García. 1-1 (70’) Juan Hernández. 2-1 (72’) Gaspar. 3-1 (83’) Gaspar
Àrbitre: Francisco José Hernández Maeso (col·legi extremeny). Ha amonestat els visitants Romero, Jaime Sánchez i Undabarrena. Ha expulsat el visitant Grego Sierra amb vermella directa (87’)
Incidències: Partit corresponent a la catorzena jornada de LaLiga SmartBank disputat a El Molinón - Enrique Castro ‘Quini’