De 23:00 a 23:59
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance
El Natació Sabadell de bàsquet s'imposa per 78-68 al CB Santfeliuenc | Albert Quera El Natació Sabadell de bàsquet s'imposa per 78-68 al CB Santfeliuenc | Albert Quera
28.03.2021 16:27

El Natació Sabadell de bàsquet torna al camí del triomf i es posa líder provisional

El Club Natació Sabadell venia de perdre a la pista del Cerdanyola i volia tornar al camí de la victòria davant el Santfeliuenc. I així va ser, ja que els jugadors entrenats per Jonathan Ramírez van superar l'equip del Baix Llobregat per 78-68 amb una versió col•lectiva molt positiva en tots els sentits. "La nostra identitat és la defensa. I això ho hem pogut aplicar durant 35 minuts de partit. Aquesta, per mi, ha sigut la clau del bon partit", explicava el tècnic dels nedadors. Tots els aspectes positius que podien aparèixer ho van fer, ja que a més de la gran defensa que van dur a terme els sabadellencs, l'encert des de la línia de tres va ser clau per anar augmentant l'avantatge. 39-22 al descans i una diferència de 17 punts que demostrava que els nedadors eren clars dominadors del partit.

Ja a la segona meitat, els de Jonathan Ramírez van seguir amb el bon joc dels dos primers quarts. I durant el tercer quart es va ratificar. Però en el darrer període, el Santfeliuenc va aconseguir apropar-se considerablement en el marcador, reduint la diferència per sota els deu punts. "Amb la diferència que portàvem i les rotacions que hem fet, ens hem deixat anar i ens hem relaxat", reconeixia Ramírez, però en tot cas, el triomf no va arribar a córrer perill. Aquesta victòria per 78-68 fa que el Natació Sabadell de bàsquet faci un pas de gegant al Campionat d'Espanya de Primera Divisió masculina, ja que es col•loca al capdavant de la classificació del seu grup. Això sí, ho fa, perquè que el Ripollet, pròxim rival dels sabadellencs després de Setmana Santa, ha vist com s'ha posposat el seu compromís d'aquesta jornada davant el Mollet.