En directe: De 02:00 a 03:00
Parlem d’Òpera (R)
De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
Els jugadors del CNS atacant en l'últim partit | Xavi Colomer Els jugadors del CNS atacant en l'últim partit | Xavi Colomer
14.12.2021 17:11

El Natació Sabadell de futbol sala s'endú un important correctiu en la visita del líder Mataró (1-10)

Dura derrota del Natació Sabadell aquest passat cap de setmana. Els nedadors rebien la visita del líder de Segona B, un Mataró que només ha perdut dos partits en tota la lliga. Tot i el resultat final (1-10), va haver-hi molta més igualtat de la que pot semblar en un primer moment. Els primers 20 minuts no van tenir un clar dominador, però la major efectivitat del conjunt visitant va permetre als maresmencs marxar als vestidors amb un 0-2. La segona part, va començar amb la mateixa tònica, però amb el 0-3 visitant va arribar la desconnexió dels jugadors de Borja Burgos, que van encaixar quatre gols en poc més de dos minuts. Ja amb atac de cinc, el Mataró va completar la seva golejada.

Derrota també molt contundent la de l'Amics del Pou Insercad. Recordem que l'equip viu una situació institucional molt complicada, que ha provocat la marxa de tots els jugadors del primer equip. D'aquesta manera, el conjunt d'Els Merinals que va perdre per un dur 12-0 a la pista del Manresa, estava format per jugadors del 'B' i juvenils. La situació a la taula no és molt millor, últims amb un sol punt.

La bona notícia de la jornada la va protagonitzar l'Escola Pia. L'equip de Pedro Donoso va aconseguir una victòria importantíssima a la pista d'un equip de la zona baixa com és el Contestano Ye Faky (2-3). Tot i realitzar un bon partit, la Pia va saber patir en els minuts finals on va sorgir la figura del porter Ignasi González. La victòria permet als escolapis agafar aire i allunyar-se definitivament dels llocs de perill consolidant-se a la zona mitja de la taula.

"Crec que vam merèixer la victòria. Vam portar el pes del joc i la possessió. Ens avancem 0-2 i ens empaten quan baixem en defensa"

"Ens falta regularitat en els resultats, és una lliga molt complicada. Cada dia estem millor, tenim tots els efectius i cada cop més rodatge"