En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Imatge del partit entre l'Steaua i el CNS Imatge del partit entre l'Steaua i el CNS
14.03.2018 18:50

El Natació Sabadell desperta tard i no pot amb l'Steaua de Bucarest

L'Astralpool Natació Sabadell ha tornat a caure en partit de la Lliga de Campions. Els del Chava Gómez han anat sempre a remolc d'un Steaua de Bucarest que ha dominat de principi a fi. Al final el resultat ha estat ajustat, però favorable als romanesos per 10 a 9. I és que els homes del Chava Gómez han començat a prémer l'accelerador a l'inici del darrer quart, i això els ha permès tenir l'última possessió per empatar el partit. Ara bé, una bona defensa del rival ha evitat l'empat a 10. El màxim golejador de l'Astralpool avui, Sergi Cabanas, que ha acabat amb tres gols, admet que l'inici del partit no ha estat el millor: "Hem sortit a la piscina anestesiats. Al final ens ho hem cregut i tant de bo el partit haguera durat 3 minuts...", es lamentava.

Tot i això, l'equip segueix creixent en la millor competició europea, i sigui a casa o fa, aconseguir lluitar pel partit: "Des dels primers partits als d'ara hem millorat. Estem agafant experiència, ens estem rodant i estem competint en partits d'alta intensitat, cosa que ens afavoreix", ha relatat el petit dels Cabans. Els del Chava Gómez se centren ja en el duel de dissabte, quan a la lliga visiten la piscina del Mataró, a les 14.30h de la tarda.