De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
De 14:15 a 15:00
Fórmula Musical
Imatge del partit de dissabte a la piscina del Pro Recco Imatge del partit de dissabte a la piscina del Pro Recco | @prorecco
15.01.2018 17:17

El Natació Sabadell extreu conclusions positives de la derrota contra el Pro Recco

Positius tot i la derrota. L'equip masculí de l'Astralpool Natació Sabadell ha tornat avui als entrenaments després d'arribar ahir d'Itàlia, on dissabte va perdre (13-5) contra el Pro Recco. Un partit que va quedar sentenciat al tercer període amb un parcial de 6-0. Del 6 a 3 amb el qual es va arribar al descans es va passar a un 12 a 3 demolidor. Els del Chava Gómez lluny d'abaixar els braços van seguir competint i aprenent a la Champions i van ser capaços de guanyar el darrer parcial (1-2) contra un dels millors equips del continent i candidat al títol aquesta temporada. “Tenint en compte que no havíem preparat aquest partit després de les vacances i del rival que teníem davant crec que l'equip va rendir a un bon nivell”, ha manifestat el tècnic de l'Astralpool, Chava Gómez. L'entrenador del Club no es penedeix d'haver donat tants dies de descans als seus jugadors. “Crec que era el que tocava. Descansar després dels grans esforços que hem hagut de fer en aquest inici de temporada. He vist als meus jugadors amb ganes de waterpolo”, ha reconegut l'entrenador del Natació Sabadell.

Una exigència que no disminuirà. Tot el contrari. En les pròximes setmanes la càrrega de partits de l'Astralpool serà encara més gran ja que als tradicionals partits de lliga i Champions hem d'afegir la fase final de la Copa del Rei que es jugarà el primer cap de setmana de febrer a les Canàries. Una competició que sempre agrada a l'entitat i que va celebrar el sorteig el passat divendres, amb els waterpolistes del Club ja a Itàlia. Avui Chava Gómez s'ha encarregat de valorar-lo. “És cert que hem evitat l'Atlètic Barceloneta i això sempre és positiu però també és veritat que haurem de fer front a dos grans rivals abans de jugar contra ells la hipotètica final”, ha admès el tècnic dels sabadellencs. Abans però, torna la lliga. I ho fa aquest dimecres (18 h) a Can Llong i amb l'Astralpool rebent al Waterpolo Navarra en partit pendent del passat cap de setmana.