De 14:00 a 15:00
Dani Salgado, una de les referències del Natació Sabadell |Pau VIturi Dani Salgado, una de les referències del Natació Sabadell |Pau VIturi
02.10.2018 15:20

El Natació Sabadell i l'Escola Pia sumen una jornada negativa a la Segona B de futbol sala

Jornada negativa pels dos clubs sabadellencs que competeixen a Segona Divisió Nacional B. Natació Sabadell i l'Escola Pia van caure derrotats en els seus partits corresponents a la jornada tres. Els nedadors van perdre a casa del Manresa (9 – 4). Els homes de Diego Blanco van patir la primera derrota després d'haver guanyat en les dues darreres jornades de la present lliga. Una derrota molt dura que es va cuinar des de la primera part, els manresans van marxar al descans per 3 a 0. "L'equip va seguir treballant, no va deixar de competir fins al final. Però amb una distància tan gran capgirar el marcador era molt difícil", i és que només començar la segona meitat, els de Blanco van encaixar el quart. "Al final em preocupa molt perquè sóc un entrenador que m'agrada encaixar pocs gols", manifesta el mateix entrenador del Natació Sabadell, després d'encaixar nou gols contra els manresans. El tècnic local admet que han de millorar l'aspecte defensiu, ja que han rebut 14 gols en contra en les dues darreres jornades. Els nedadors rebran la visita del Cerdanyola del Vallès, un vell conegut, a la propera jornada de lliga.

En canvi, els escolapis van ser superats pel Bellsport a Hospitalet de Llobregat (10 – 7). L'Escola Pia continua sense sumar a domicili en aquesta temporada. Els de Borja Burgos van sortir a la pista molt relaxats, un aspecte que els riberencs van aprofitar per treure avantatja des dels primers compassos. "És una de les pistes més complicades. Tot i que no vam entrar gens bé. No vam competir fins al minut 20. I això és el pitjor de tot", va admetre Burgos. L'entrenador local creu que al seu equip li va faltar ambició a excepció del final, quan van haver de jugar a remolc pel resultat advers. "No ens està agradant la imatge de l'equip fins ara. El que volem és estar bé al dia a dia". Quan fem això vindran els bons resultats, comenta el mateix Burgos que les victòries arribaran quan tot el col·lectiu competeixi amb més intensitat. El Manresa és el seu següent rival.

El Grups Arrahona s'estrena a casa amb victòria

Per una altra banda, el Grups Arrahona va sumar la seva primera victòria a Tercera Divisió Nacional després de golejar al Vacarrisses (5 – 0) a Cal Balsach. Un triomf que els reforça mentalment després de la derrota en la primera jornada. Els homes d'Isma Quirós disputen el pròxim matx a casa del Gràcia FS.